2777
2789
عنوان

لیزر موی زائد

74 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیزی که لیزر کردید 

آیا درد داره😅

اخه رفته بودم پیش یه ارایشگره گفت که انقد درد داره عمرا تحمل کنی و یبار زیر دستگاه تکون خوردم جرقه زد بیکینیم سوخت و .....

جلسات اول رو خیلی ملایم میزنن درد نداره ولی کمی درجه رو بالاتر میبرن مثلا از سری 4 و 5 ببعد واقعا دردناکه. من که خیلی اذیت شدم

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا چند جلسه موها کم پشت میشن

من پاها و زیر بغلم سریع جواب داد ولی بیکینی 8 جلسه رفتم هنوز قسمتاییش داره.

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
من پاها و زیر بغلم سریع جواب داد ولی بیکینی 8 جلسه رفتم هنوز قسمتاییش داره.

ببخشید لیزر زیربغل باعث میشه که ادم دیگه عرق هم نکنه و در اثر کار و فعالیت دیگه بویی نگیره و به مام و اسپری نیاز نداشته باشه یا فرقی نداره؟

ببخشید لیزر زیربغل باعث میشه که ادم دیگه عرق هم نکنه و در اثر کار و فعالیت دیگه بویی نگیره و به مام ...

نه عزیزم هیچ ربطی نداره و مثل سابق عرق می کنی و باید اسپری و یا هرچیزی که استفاده می کردی بازم استفاده کنی

نه عزیزم هیچ ربطی نداره و مثل سابق عرق می کنی و باید اسپری و یا هرچیزی که استفاده می کردی بازم استفا ...

ممنون برای زیربغل چند درصد موها از بین می‌ره و شارژ ها هر چند وقته؟

ممنون برای زیربغل چند درصد موها از بین می‌ره و شارژ ها هر چند وقته؟

برای من بغیر از بیکینی بقیه قسمتهای بدنم خوب جواب داد و جلسه 5 ببعد دیگه چیزی نمونده بود ولی در کل بستگی به بدنت و دستگاه داره . ممکنه برای شما جور دیگه جواب بده من ماهی یبار میرفتم