سلام بچه ها تا حالا عضو بودین درامد داشتین یا همش دروغه تازه از پلیس فتا مجوز دارن و کلی ادارات دیگه میخوام عضو شم اما میترسم سرم کلاه بره کسی رفته پشیمون شده یا درامد داره خیلی دوست دارم یه درامد داشته باشم با یه بچه کوچیک
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه برنامه ای تو ایتا بود نوشته بود کسب درامد حلال کلی هم از رضایت مشتری عکس گرفته بود از ۱۷ سال به بالاستهم میترسم برم پشیمون بشم کلاه سرم بره آخه دستمون آنقد باز نیست که واسم مهم نباشه با کلی قرض نمی تونم ریسک کنم
من 10ماهه که ازطریق همین کانال درامد حلال ایتا، وارد کار شدم، کار کاملا قانونیه، درامدش هم حلاله. بخاطر پیشرفت چشمگیر شرکت، حسادت زیاده و تهمتها و دروغهای زیادی روی سایت ها مینویسند، برای فهمیدن قانونی بودن از خود مشاوران بخواهید تا راه و روش مطمئن شدن و حتی استعلام گیری رو رو بهتون نشون بدهند، بعدم با عقل خودتون بسنجید، نه که ندونسته تهمت بزنید. هرکی نیاد ضرر میکنه. ازما گفتن بود