2777
2789
عنوان

تزیین جواب ازمایش خون زوج

2623 بازدید | 84 پست

سلام کسی ایده ای داره ؟عکسی چیزی 

داداشم فردا میره واسه آزمایش خون😄خیلی ذوق دارم واسه بله برونش ی چیزی مد نظرم هست ک تزیین کنم 

ولی واسه جواب ازنایش چیزی خاصی مد نظرم‌نیست جن وقت پیش یکی از دخترا فامیلمون جواب آزمایششو با ی باکس خیلی شیک‌آوردن خوشم‌امد

داداشم اصلا اهل این‌چیزای نیست میگه ساده ببریم😂😅چون خودم ی زنم میدونم نامزد داداشم با این‌چیزای خوشحال میشه بالاخره هر دختری دوس داره مراسمات نامزدی چشم‌گیری داشته باشه جلوی فک‌و فامیل چون غریبه هست مامانش گفت می خام محمد کاری کنه جلوی فامیل شرمنده نشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥴🥴🥴

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

میگم مگه قبلاجوابوبه هردوتازوج نمیدادن این دیگه چیه مراسم جواب آزمایش بردن😕😕😕

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

چه خواهر شوهر خوبی  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خب از این خنچه ها شبیه صندوق هست مخملیه بخرین توش مروارید و پوشال بریزین اگه کادویی میخرین با اون و گل تزیینش کن  جواب ازمایشام بزارین کنارش 

‌حله 

مبارک باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

هرچیزی یه حدی داره بابا😐ندیدم اصلا ‌.

از این کارا و هزینه های الکی هم خوشم نمیاد .چرا مثلا تزئین وسایل و اینا خوبه اما تزئین یه برگه چیه اخه 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

ای خدا چقدر ذوق کردم بخاطر درکی که داری😍😍😍👏👏

همین که درک میکنی  میگی من خودمم یه زنم....این یعنی اینکه تو تا تهش هوای زنداداشتو خواهی داشت

خوشبخت بشن عزیزدلم😍😍

شماهم بزارین تو یه باکس همراه یه کادوی کوچولو پ یه جعبه شیرینی ببرین خونشون

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏