hajararabii مدیر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 83 عنوان میگرن | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست شما هم ام ار ای دادید ؟ یا فقط به من گفته ام ار هم بده علایم سردرد یک طرفه آبریزش چشم و اشک حس نبض هر ۳ ۴ روز یک بار میگیره تهوع و استفراغ و تاری دید و سرگیجه هم اصلا ندارم ولی هر سری تو یه تایم مشخص میگیره اکه شب ساعت ۳ بخوابم صبح ساعت ۱۰ ۱۰ ونیم میگیره 1400/09/08 | 10:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 وای اره برا منم از چشمم شروع میشه بعد دور تا دور چشمم و شقیقه هام رو میگره همراهش آبریزش و اشک هم دا ... ترس نداره میگرن مال منم مثل توئهیه سری چیزارو رعایت کنی به مسکنم احتیاج نمیشه خواب به موقع و کافینخوردن زیاد ادویه های تند و تیز استفاده از عینک آفتابی در طول روز ... کلا نور شدید محرک میگرنهبوهای گرم و تند و گرمای زیاد هم محرک میگرن از اینا دوری کن تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
hajararabii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 83 ترس نداره میگرن مال منم مثل توئه یه سری چیزارو رعایت کنی به مسکنم احتیاج نمیشه خواب به موقع ... وای اره دقیقا هر وقت دیر میخوابم فرداش برنامه همینه خیلی ممنونم ازت
hajararabii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 83 ترس نداره میگرن مال منم مثل توئه یه سری چیزارو رعایت کنی به مسکنم احتیاج نمیشه خواب به موقع ... ترو خدا دعا کنید ام ار ای مشکل نداشته باشه
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 وای اره دقیقا هر وقت دیر میخوابم فرداش برنامه همینه خیلی ممنونم ازت عزیزمی ان شالله همیشه سلامت باشی گلم تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 ترو خدا دعا کنید ام ار ای مشکل نداشته باشه ان شالله نداره گلم نگران نباش😍 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
نوشآفریییییین عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 302 عزیزم نگران نباش میگرن خیلی آزار دهنده است می دونم یه دکتر خوب بهت معرفی میکنم دکتر نوشین یمانی مشاوره آنلاین هم داره داره متخصص مغز و اعصاب هست.... لینکش واست میذارم ببین اون چی میگه امیدوارم بتونه کمکت کنه زود خوب بشیhttps://www.mavarateb.com/doctor/دکتر-نوشین-یمانی