2777
2789
عنوان

چه ویروسیه این

249 بازدید | 18 پست

دو دوز واکسن تازه زدم الان چند روز دلم درد میکنه الانم گلودرد شدید با سوزش دارم چه مریضیه این؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرما خوردگی چرا بزرگش میکنید؟ قبلا سرما نمیخوردیم مگه؟؟

واقعیتش هرکس تواطراف من واکسن زدفرداش کروناگرفت خودمم همین طور

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دل درد هم دارم حالت تهوع اصلا نمیتونم چیزی بخورم

آویشن و عسل میل کنید

با کمی سرکه سیب طبیعی

برای دلدرد

براتون ده تا صلوات هدیه کردم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

چرا خودتو زجر میدی برو دکتر برات قرص و شربت مینویسه خوب میشی

پسر من چندبار تاحالا کرونا گرفته و علائمش هم باهم فرق میکنه یبارش که تو عید بود مثل شما دل‌درد شدید بود جوریکه سونوگرافی انجام دادن فکر کردن آپاندیسه ولی تو آزمایش مشخص شد کروناست

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم بعد واکسن بدن درد شدیدی گرفتم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ویروس جدیده . خودم. مادرم و حالا هم دخترم ظاهرا درگیرشدیم  با علائم تهوع ‌‌.دل درد. لرز.استخون ...

من کارم کشید به بیمارستان هنوزم خوب نشدم 4 انگشت بالای نافم سفت شده بود و درد میکرد