2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

153 بازدید | 14 پست

سلام خانما الان بی بی چک زدم مثبت شد ولی خیلی بی اشتهام سردرد دارم حالت تهوع وسرفه آیا طبیعیه بخاطر دردای خودم نمیدونم خوشحال باشم یا نارحت🥺

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه

حال تهوع طبیعیِ

ولی سرفه..سر درد..

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بیشتر ببینید

مبارکه،ینی نگران کرونا هستی؟ خدای نکرده اونم باشه مشکلی نیست،دکتر برو،من میشناسم ماه آخر کرونا گرفت خیلی زود خوب شد بچشم سالم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بیشتر ببینید
مبارکت باشه عزیزم میشه ی دعای از ته دل هم برا من بکنی خیلی چشم ب راه بچم

انشالله توهم این روز ببینی عزیزم از ته دلم دعا میکنم بچه خودتو بغل کنی 

مبارکه،ینی نگران کرونا هستی؟ خدای نکرده اونم باشه مشکلی نیست،دکتر برو،من میشناسم ماه آخر کرونا گرفت ...

منم میخوام یه نوبت دکتر بگیرم

مبارکه توام از اون دسته هستی که ویارت شدیده

هیچ ویار نداشتم هنوز فقط بی حال و بی اشتهام

هیچ ویار نداشتم هنوز فقط بی حال و بی اشتهام

ویارت کم کم پیدا میشه ولی بی اشتهایی بی حالی علایم اولیه بارداری هست 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!