2777
2789
عنوان

این متن خوبه؟؟

164 بازدید | 15 پست

برای کسی که دوسش دارم❣

میخام بهت بگم این با عشق فرق داره
من عاشقت نیستم!من معتقدم ب#تُ❤
کِ آدم توو این دنیای هچل هف باید لااقل به یِ چیزی معتقد باشه...
یِ تعلق...امید...!
تو مثلِ احیایِ بعداز مرگی،کِ بعدِ هر تموم شدن با فکر کردن بهت بشه ایستاد...بشه دوباره شروع کرد!
میخام‌بگم تو معجزه دنیای منی،تو ترانه ای از سرود ایمان بزرگ منی!من ایمان دارم ب تو.
تو بهترین و ناب ترین حس لحظه های منی
من نمیدونم چطوری بگم..؟بِ فراتر از عشق با تو رسیدم..
راستی بهت گفتم تو دنیای رنگی منی؟؟
من ساکتم اره،ولی تو ارزشمندترین سکوت منی!
من ازت مراقبت میکنم و کنارت تا اخرش می مونم و حالم باهات بهترینه..
تو همه ای...
خونه من...
خانوادم
دوستام

امنیتم

دوستت دارم❤

قشنگه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

این همه میفرستی بنده خدا خسته میشه بخونه! اخرش مینیویسه منم همینطور!ولی خب قشنگه

میخوای کار قشنگتر کنی همینو براش دکلمه کن ویس بفرست

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه بیا پایین بیا پایین بابا سرمون درد گرفت

در سرم دختر پیری عصبی می رقصدشهر بر روی سر من عربی می رقصداین جهان با همــه ی دغدغه هایش داردروی یک جمجمه ی یک وجبی میرقصد
بچه بیا پایین بیا پایین بابا سرمون درد گرفت

هولش نکن از پله ها میافته شَر میشه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

اره عشقتون پایدار♥️

امضارو بخون😶😂👇🏻                                                          میشه اول از هر کاری برام یه صلوات بفرستی میدونم خسته ای ولی بفرست ممنون🥰🥰🥰تو پست های عکسی و چالش تگ شم مرسی اه😂😂😂😁😁امضای خودمه دوست دارم توش دراز بکشم🥲والا اختیار جاهای دیگرو نداریم اختیار امضامونو که داریم😎هی خانم یواش یواش دوست دارم به خدا،،،،دیونه نشدم دارم آهنگ گوش میدم😶😐😂😂آهای تویی که این امضارو میخونی تو هر شرایطی هستی بدون من از ته قلبم عاشقتم عشقم به هیچی فکر نکن امیدوارم هرچی زودتر مشکلت حل شه 😂و اینم بدو چه دیر یا زود این روزا میگذره♥️🌻.چیز دیگم یادم اومد مینویسم فعلا دارم لاک میزنم دستم بنده دستم😂💅💅سوال درمورد رشته های رزمی داشتین درخواست دوستی و پیام بدین😊 سلامتی دریا که اسمش دخترونس ولی کارش مردونس هرکی از هدش بگزره غرغش میکنه😎🤞🤟

قشنگه عزیزم ولی آقایون معمولا حوصله خوندن پیام‌های طولانی ندارن

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
قشنگه عزیزم ولی آقایون معمولا حوصله خوندن پیام‌های طولانی ندارن

مثل من که نخوندم😂

در سرم دختر پیری عصبی می رقصدشهر بر روی سر من عربی می رقصداین جهان با همــه ی دغدغه هایش داردروی یک جمجمه ی یک وجبی میرقصد
ممنون  برام دعا کنید بهش برسم وخوشبخت شیم کنار هم🙏🏻🥺

فدات

دعا میکنم اگه ازدواج با این فرد به صلاح و مصلحتت هست به هم برسید و خوشبخت😊

مثل من که نخوندم😂

من خودمم تا آخر نخوندم 🤪🤪🤪