2777
2789
عنوان

آی وی اف

60 بازدید | 5 پست

سلام دوستان .راستش من دوسه ماه پیش رفتم دکتر زنان .برای تعیین جنسیت پسر .یه دختر یه سالونیمه هم دارم .سنمم ۳۸سال هست ..دکتر که معاینه و آزمایش اینا کرد گفت هم وضع جسمیت خرابه قندو چربی گرفتی یکمی هم تخمدانت رو به یائسگیه و کوچکه هست ..گفت زودتر باید به داد خودت برسی ..الان دوماهه یسری قرص تقویت تخمدانو اینا بهم داده که دارم مصرف میکنم .گفت تو پریود آذر بیا ..حالا تورو خدا اگه کسی هست کامل و درست راهنماییم کنه و اطلاعات داره لطفا بگه که اونرو زی که میری برای مراحل اولیه آی وی اف چه کار میکنه دکتر دارو اینا میده و هزینه هاش ..تا روز آخر انتقال منظورمه که چکار میکنن و با هزینه هاش جدیدا بهم بگه ..لطفا ..

خاله من ۴۲سالشه بچه سومش تازه ۲ ماهه شده تازه میگه یه بچه دیگه هم میخام..خب چرا طبیعی اقدام نمیکنی😐

راستش من از خدامه ...دکتره گفت من برای تعیین جنسیت فقط آی وی اف میکنم .از اونور استرس اینکاراشو گرفتم .از اونور میگم نکنمم طبیعی ریسکه .نمیدونم چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکلت به خدا باشه و طبیعی اقدام کن خودش هر چی صلاح میدونه میذاره تو دامنت

تا جایی که میدونم حدو ۲۰ تومن هزینشه و درصدش ۵۰ ۵۰ بگیر نگیر داره بجز این کلی باید دارو مصرف کنی قبل و بعد ای وی اف 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم توکلت به خدا باشه و طبیعی اقدام کن خودش هر چی صلاح میدونه میذاره تو دامنت  تا جایی که می ...

اصن خیلی حالم خرابه ..نمیدونم چه کنم ..طبیعی آخه ریسکه من واقعا میخوام دومی که آخرین بچه ام هست پسر باشه ..