2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

115 بازدید | 15 پست

سلام

من مشکل تنبلی تخمدان داشتم الان بعد از ۹ ماه با دارو بهتر شده قبلا میشد دو سه ماه پریود نمیشدم الان چند ماهه هرماه پریود میشه روزاش چهار پنج روز جا به جا میشه ولی بهتر از قبل شده

ماه قبل یه فولیکول ۱۶ داشتم که آزاد نشده بود

این ماه روز ۱۴ پریودی رفتم سونو که گفت هیچ فولیکول غالبی نداری اصلا دیده نمیشه

رفتم پیش دکترم جواب سونو رو بهش دادم گفت برو کیت بگیر همین الان بزن بیا رفتم کیت تخمک گذاری مثبت شد در صورتی که من اصلا تخمک نداشتم دکتر گفت ما فرض میگیریم که داشتی و آزاد شده و نزدیکی داشته باش اگه باردار شدی خداروشکر اگه نشدی و پریود شدی روز دوازده سونو رو تکرار کن

میخواستم بدونم مگه کیت بعد از آزاد شدن تخمک مثبت میشه؟ آخه من خوندم که قبل از آزاد شدن مثبت میشه دو شب پشت سر هم تست رو تکرار کردم هر دو مثبت شد 

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم سه بار آمپول زدن زیر نظر یه دکتر دیگه اون اصلا نمیگفت برای فولیکول برو سونو همینجوریhcg میزد 

دکترم رو عوض کردم که کمی عفونت داشتم رفع شد گفت شوهرت آزمایش بده

اونم عفونت داشت شدید 

اسپرم هم غلیظ و کم تحرک

برای اونم دارو داد یک ماه استفاده کردیم

این ماه هم که فولیکول دیده نشد

من واقعا گیج شدم باید منتظر باشم تا ماه بعد

کیت تخمک گذاری قبل از آزاد شدن تخمک مثبت میشه یا بعدش؟

چند روز مثبت میمونه؟

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️

ممنون که وقت میزارید و با صبر میخونید

لطفا منو راهنمایی کنید 🌹🌹🌹

خدا را که دارم انگار کسی دستی به قلبم می کشد انگار کسی می گوید خیالت راحت؛ من هستم و من تمام دلشوره هایم را می سپارم به باد..♥️🌱🕊️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جواب سونوگرافیوبده مایع ازادیاجسم زرددیده شده؟

عکسشو گذاشتم عزیزم ببین من که سردر نمیارم

سونو ام من یبار فقط رفتم ک گف تخمکم ازادشده  گفتم از کجا فهمیدین گفت مایع ازادسازی داخل دیده ...

الان ترجمه کردم نوشته بود بدون مایع یا ضایعه هست

متاسفانه تخمکی نبوده که آزاد بشه 😔

نوشته سونو

ترجمه کردم نوشته بدون هیچ مایع یا ضایعه هست متاسفانه تخمکی نبوده که آزاد بشه 😔

پس چرا کیت مثبت شد🤦🏻‍♀️

پس چرا کیت مثبت شد🤦🏻‍♀️

عزیزم مشکل تخمک ب پرولاکتینم مربوطه ک خیلی دکترا اخر هرمعاینه یادش میوفتن

اگر میتونی برو دکتر بگو برات پرولاکتین بنویسه

الان چون تخمک گذاری نداری هر روزی ک بری میشه

فقط باید ازمایش صبح باشه

ناشتا باشی

دوروز قبل رابطه نداشته باشی و سینه هات لمس نشن یا ضربه نخورن

لبنیات و ادویه و زنجبیل و دارچینم دو روز قبل نخور

شب قبل ام سوتین نزن

صبحم ک بیدار شدی باید حدود دو ساعت از بیدار شدنت گزشته باشه

زیادم راه نری و استرس نداشته باشی و چند دقیقه ام داخل ازمایشگاه بشین تا ریلکس شی

بعد ازمایش بده

اگر بالا باشه مانع تخمک گذاری میشه و پریود یکم تاخیر میاد

عزیزم مشکل تخمک ب پرولاکتینم مربوطه ک خیلی دکترا اخر هرمعاینه یادش میوفتن اگر میتونی برو دکتر بگو ب ...

مرسی عزیزم حتما میرم آزمایش میدم

من آزمایشای زیادی دادم اینم روش 

دستت درد نکنه

ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

ان شاءالله هرچه زودتر دامنت سبز بده و دلت خوش بشه الهی ♥️♥️♥️