2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ب بچتون سلامتی بده ب شما قوت بده 

مام داریم اطرافمون ب معنای واقعی پدر و مادر پیر شدن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
اون بچه دنیا رو اونجوری میبینه و می‌فهمه انقدی براش سخت نیست 

نه کاملا میفهمه. بچه های دیگرو میبینه که چطور مثل بلبل حرف میزنن و زبر و زرنگن و کارهاشونو خودشون انجام میدن کاملا متوجه میشه و توخودش میره

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
حالا هرچی.چه فرقی میکنه

خدا بهتون صبر و تحملشو بده...اینجور بچه ها خیلی احساساتی و ماهن.  داداش دوستم استثنایی بود مامانش سفر خارجی رفت .طفلی بچه از دوری مادرش فوت کرد..مادره مدام خودشو نفرین میکنه ک چرا تنهاش گذاشت

نه کاملا میفهمه. بچه های دیگرو میبینه که چطور مثل بلبل حرف میزنن و زبر و زرنگن و کارهاشونو خودشون ان ...

نباید بذاری متوجه بشه که شماهم غمگین هستین.

تا میتونی شادش کن.و تو هم حتی شده الکی بخند.

ندار افسرده شه.

خیلی حساس نشو.درگیر شرایط خاصش نباش.سعی کن باهاش خوش بگذرونی.دنیا دو روزع

بنظر من یکی از سختترین شرایط زندگی ها رو پدر مادرهایی دارن که بچشون متفاوته واقعا سخت و جانکاهه این اتفاق خدا بهشون توان و صبر خیلی خیلی زیاد بده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همیشه متفاوته

متوجه منظورتون نشدم ولي اميدوارم رفته رفته مشكلش كمتر بشه چون بعضي نقص ها به مرور كمتر ميشن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️