2777
2789
عنوان

سر شعله های گازم نابود شد 😔😪

435 بازدید | 16 پست

سلام من سر شعله های گازمو گذاشتم تو ترکیب اب گرم و سیف و چند منظورع الان که اومد بشورم دیدم سیاه شده با سیم افتادم به جونش سیاهیش رفت اما بازم مثل قبل نشده گازم استیل اخوانه شما میگید چیکار کنم ☹☹😭

تازه یک ماهه عروسی کردم حیف به این زودی گازم نابود شه 😶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

دقیقا ای بلا سر منم اومد من گذاشتم تو پدر نانو واب  اب گرم گرم شده بود پ شعله ها سیاه با سیم دستم شکست تا سفید کرد باز مثه قبل نشدن و داخلشون دستم نمی رسید سیاهه  منم تازه مستقل شده بود یه ماه بود چون قبلا مستاجر بود کفتم خوب نمیز شن   ریدم بهشون 😆😂

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
همه اتفاقات همین‌ماه اول میفته اخه سریه ماه چی کثیفی داشت ک ب جونش افتادی

راست میگه من قابلمه هام خط انداختم شیر ظرفشویی لک شد ..روی یهچالم خط افتاد تازع یبارم که داشتم جاروبرقی همینجوری میکشیدم محکم خورد ب ستون و کلی ازگچش پرید همه ی اینا توماه اول اتفاق افتاد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
2804
2805
خوب میشه یعنی بین جلاسنج و این گیر کردم 

عزیزم اینو انجام بده فردا صبح توقابلمه رو پر اب کن طوری که روی سر شعله ها رو بگیره بعد ی استکان ابلیمو بریز بزار ۱۰ دقیقه یا بیشتر بجوشه بعد تاثیرشو میبینی

2801