2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

توپست قبلی شماره یادم رفت بذارم اینم شمارم دوست داشتید بیاید تاراهنایییتون کنم 09385122323

عزیزم میشه شماره واتساپت روبهم بدی؟ متاسفانه من تل.گرام ندارم. میخام درمورد این دمنوش ازتون راهنمایی بگیرم

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

دوستان بهتره واقعیتهایی رو در مورد نیوشا بدونید.

این دمنوشها فقط یه روش مکمل هست که تاثیرش فقط در کنار ورزش و رژیم هست و بدون اون  تاثیری نداره. 

اکثر کسانی هم که در تبادل نظرهای نی نی سایت دمنوشها رو تایید کردند یه آدرس از محل خرید دمنوشها گذاشتن که نشون میده خودشون از فروشنده ها و بازاریابان نیوشا هستن.

دوستان اگه عضو گروههای تلگرامی دمنوشهای نیوشا هستید می بینید مرتب چند نفر میان نتایجشون رو میگن که مثلا ۸کیلو کم کردم خیلی راضیم و...اکثر این افراد همکاران خود فروشنده ها هستند که متاسفانه موقع تبلیغ شخص میان و کلی دروغ مینویسند. و یا همکارانشون عکس دمنوشا شون رو میزارن تا بگن ما مشتریای زیادی داریم. نمیخوام بگم بی تاثیرن ولی متاسفانه اکثر بازاریابان برای فروش دمنوشها وعده زیاد میدن تا شما اونو بخرید وقتی هم نتیجه نمیگیرید بهشون یاد دادند که چطوری تقصیر و گردن مشتری بندازید تا نتونه اعتراض کنه. واقعا ۴۰روز نمیشه ۷کیلو با دمنوش کم کرد. این اطلاعاتم کاملا موثقه چون دوستم از بازاریابانشون بود و دقیقا از روند کارشون خبردارم.

دوستان بنده از مشاورین شرکت نیوشا هستم

خواهشا،خواهشا و خواهشا اگر درمورد چیزی اطلاع دقیق ندارین درموردش نظر هم ندین

محصولات نیوشا تاییدیه وزارت بهداشت روداره پس طبیعتا نباید مضرباشه

دوم اینکه آرم استاندارد روی همه محصولاتش هست

سوم اینکه آرم اکو که یه آرم جهانیه رو روی محصولات میتونین ببینین که نشونه صد در صد گیاهی بودن محصولاته

چهارم اینکه کلی ایزو داره که نشون دهنده کیفیت محصول دربازار جهانیه و الان هم داره به کشورهای دیگه صادر میشه

و پنجم اینکه فقط همینو بگم که دراسفند 96 محصولات نیوشا 21 میلیارد تومن فروش داشته که این خودش نشون میده که مردم از محصولات رضایت داشتند

اگرکسی نتیجه نگرفته دلیلش محصولات نیوشا نبوده

یا خودش بی همتی کرده یا اینکه مشاورش درست زمان مصرف دمنوشارو بهش نگفته ضمن اینکه بعضی از دوستان میگن درکنار مصرف دمنوشا خیلی باید ورزش کرد که باید بگم بنده و تیمم فقط و فقط یک بار در روز به مصرف کنندگان میگیم ورزش کنند

امیدوارم همه موفق و موید و پیروز باشین

اگر هم مشاوره در زمینه کلیه محصولات داشتین بنده درخدمتتون هستم

09130203712

@hamidnorouzi_positivelife1986