2777
2789
سلام دوستان عزیز چرا فکرمیکنبد دروغه سند ومدرکی دارید. مطمین هستید درست استفاده کردید من خودم ااستفاده کردم وواقعا راضی بودم والان خودم 50 تا مشتری ثابت دارم که نتیجه گرفتن ازلاغری با مصرف دمنوش های نیوشا. همونقدرکه شمااینجا تعریف نادرست دارید. خیلی ها هستن که استفاده میکنن و واقعا راضی هستن. چقد درمورد نیوشا ومحصولاتش آشنایی دارید ازدوره های درمانش چیزی میدونید آیا. البته ناگفته نماند باکاری که دلال ها میکنن باعث باور غلط شده. مبین محصولات رو میخرن با قیمت بالاتری ناآگاهانه میدن دست یه سری مردم و از جانب خودشون یه چیزی تجویزمیکنن وبعد مشتری که نتیجه نمیگیره میندازه گردن دمنوشها. واینم بدونید همیشه یه کلای معروف وخوب شایعه زیاد براش درست میشه چون نمیتونن پیشرفتش روببینن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پک های لاغری نیوشا هشت تا پک جداگونه هستش بنابرسیستم بدنی هرشخصی. یکی قند داره یکی کبدچرب داره یکی کم کاری تیرویید داره و ........برای همین دمنوشهاشون باهم فرق داره. وقیمت ها متغیره. پس بدونید که چی میخواید بگیرید . تامشاوره کامل ولازم انجام نشده دمنوش نگیرید. این آیدی منه تو تل دوست داشتید بیاید تا راهنماییتون کنم. @monemi2 این شماره منه لینک گروهم تولاین هست

[QUOTE=29447815]سلام دوستان عزیز چرا فکرمیکنبد دروغه سند ومدرکی دارید. مطمین هستید درست استفاده کردید من خودم ااستفا ...[/QUOTدوست عزیز من هم مشاوره شدم و بر اساس سیستم بدنیم بهم دمنوش داد 40 روزه تمام روزها سر ساعت خوردم فقط نیم کیلو کم شدم و چیزی هم به دروغ نمیگم اشتهایم هم اصلا کم نشده بود و ورزش هم میکردم خواهرم هم  مصرف کرد وراضی نبود

سلام من جدیدا استفاده کردم و از سایت معتبر نیوشانت گرفتم   و اینکه خوبیش این بود مثل دارو عطاریها بد مزه و زحمت دم نداره هم خوشمزه و هم تی بگیه اما فقط گیاهه 

وقتی مطمئن نیستین نظر ندید.واقعا مسئولیت داره این حرفتون.تو اون دنیا چجور میخواین جواب مس بدین ؟؟

خانم محترم من 200 هزارتومن پولمو ریختم دور این دمنوشا رو خریدم شما هم ازاسمتون معلومه فروشنده هستی معلومه که باید تعریف بکنی و بگی خوبه شما باید اون دنیا جواب بدید که الکی تبلیغ میکنی