2777
2789
عنوان

میخره اما

129 بازدید | 14 پست

ماالان عقدیم..

بچه ها همسرم پول خرج میکنه اما معمولا ارزون ..نه اینکه بگم میگرده دنبال چیزای ارزوناا نه اصلا..ولی درکل همیشه زیاد خرج‌نمیکنه..

مثلا کادوخریدنش همیشه درحد چیزای چیزای ۱۰۰تا۲۰۰ البته دیر به دیر هدیه میده.دیر به دیر مثلا دوماهی یه بار..

یامثلا من الان یه مقدار بااین‌گوشیم به خاطر نداشتن حافظه وکیفیت دوربینش مشکل دارم چندوقت پیش یه گوشی جدید خرید.میگه بیا گوشیامون روعوض کنیم خوبه برای تو ومال توبرای من. ولی خب من دلم نمیاد..ما پولش روداریم بریم یکی جدید بخریم برای من میگه باشه ولی حرفش ازدل نیست.

نمیدونم چه جور توضیح بدم خسیس نیست اصلاااا ولی صرفه جویی ریزی توکاراش داره..

ازنظر مالی اوضاعش متوسط.

مثلا میگه بریم برات گوشی بخرم بعد میگه بریم‌ولی خب گوشی من هستا بیا جابه جا کنیم..

منم دوست دارم ازدل باشه حرفش واقعا دوست داشته باشه که بخره برام..

ازنظر رفتارواخلاق واینا خوبیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی دوماه ی بار کادو اوکیه،درمورد گوشی هم من خیلیارو دیدم اینجوری کردن قرار نیست وقتی پول هرچیو داری بری بخری،باد الویت بندی کنی اونم توی اینم مرحله از زندگی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
حق داره... زندگی خرج داره... آینده داره...

آره خب اما منم ازاوناش نیستم..

عروسی نمیخوام..طلا درحد توانش برداشتم زیاد برنداشتم..موقع خرید عقد هم خیلی مراعات کردم..

خیلیم خوبه ناشکر نباش مرد باید صرفه جویی بلد باشه

آره شکر خداهم میکنم..

ولی گاهی بااینکه داره برای خودش حتی لباس خوب هم نمیخره تاجایی که من مجبورش کنم

خوب اگه همسرت امکانش رو داره باهاش برو بازار چیزهای گرون بخر تا یکم یاد بگیره همیشه جنس ارزون نخره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خو ز فکر مخارج بعده همه رو بیاد الان گل و عطر و قر و فر کنه بعد کی میاد کمکش کنه؟

نه عزیزم من اصلا بهش سخت نمیگیرم..توپیامای بالا گفتم..بااینکه دستش هست گفتم عروسی نمیخوام..یه عقد گرفتیم که نصف خرجش با کادوها برگشت..

توخرید طلا و..هم خیییلی مراعات کردم .

خوب اگه همسرت امکانش رو داره باهاش برو بازار چیزهای گرون بخر تا یکم یاد بگیره همیشه جنس ارزون نخره

یه بار مثلا اون اوایل نامزدی ازیه چیز گرون خوشم اومد دیدم تومغازه خیلی متعجب ایستاده..نگفت نخرش  ولی من حس کردم شاید این مبلغ براش سنگین..

خرید میکنه اما حس میکنم بااینکه دستش هست خودش رومحدود میکنه

نه عزیزم من اصلا بهش سخت نمیگیرم..توپیامای بالا گفتم..بااینکه دستش هست گفتم عروسی نمیخوام..یه عقد گر ...

ب هر حال بازم مرده

بخدا چن سال ک از زندگیت بگدره

میفهمی جی درسته چی علط

اوصاع مالی اکثرا خرابه

من شوهرم مدام تو شهرا در رفت و امده

اوابل انتطار کادو د سوغات داشتم

اما الان تا لحطه ای ک بیاد میگم هیچی نخری ها

من لازم ندارم

فقط واس بچه ها

😜😜😜😜

تَهِش، خودتی و خودت...
آره خب اما منم ازاوناش نیستم.. عروسی نمیخوام..طلا درحد توانش برداشتم زیاد برنداشتم..موقع خرید عقد ه ...

تو زندگی مشترک اون اولش زمان تلاش و صرفه جویی و پیشرفته بعدش که وارد زندگی شدید با این مخارج بالا واقعا صرفه جویی و پیشرفت سخته... 

البته من منظورم این نیست که از آرزوهاتون بزنید منظورم اینه سخت نگیرید مخارج اضافی رو کم کنید و پس انداز کنید تا در آینده دستتون جلو باشه...

امیدوارم خوشبخت باشید ...🌺🌺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز