2821
2789
عنوان

Iui

80 بازدید | 8 پست

سلام. دوستان کسی درباره آی یو آی اطلاعات داره سوالی بپرسم؟

میخوام بدونم اول باید مرد آزمایش بده و جواب اون بیاد من کار زن شروع میشه و میره اتاق؟ یا هر دو همزمان

اول مرد ازمایش میده اسپرم رو به اصطلاح شست‌وشو میدن بعد یکی دو ساعت شما باید بری برای انتقال 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اول مرد ازمایش میده اسپرم رو به اصطلاح شست‌وشو میدن بعد یکی دو ساعت شما باید بری برای انتقال 

مطمینی؟ چون من یه پسر ۴ ساله هم دارم باید اونم ببرم کسی نیست نگه داره.میخوام مطمین باشم من و همسرم کار موازی نداریم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مطمینی؟ چون من یه پسر ۴ ساله هم دارم باید اونم ببرم کسی نیست نگه داره.میخوام مطمین باشم من و همسرم ک ...

بله خودم انجام دادم 

از مرکزی که میخوای انجام بدی بپرس حالا ممکنه هر آزمایشگاه زمانش فرق کنه

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
ممنون عزیزم . نتیجه گرفتی؟

خواهش میکنم 

ن متاسفانه.

ان شالله به زودی مادر میشی عزیزم مطمین باش

ممنونم عزیزم ان شاءالله 🌼

الهی که شما نتیجه بگیرید