2821
2789
عنوان

گوشی جدید مامانم

538 بازدید | 19 پست

مامانم گوشی جدید خریده بنده خدا از کی بود گوشیش خراب بودش هیچی دیگه ازاون موقع همش داره میگه گوشی تو قدیمی من نمیخوام تو جوونی بیا گوشیمونو عوض کنیم مال من مدلش بالاست نمیتونم حالاااا من اصلاااا قبول نمیکنم و نکردم داداش بزرگمم میگه تو به مامان عذاب وجدان میدی تو باید برای خودت بخری بعد بابای من خیلی شناخته اس تو شهر وهمه میشناسنش و آشنا زیاد داره برای همین نمیزاره من کار کنم تک دخترم هستم کلن نمیزاره هیچ حالا من با این داداشم ۱۳ سال فاصله سنی داریم این میگه تو خودت باید کار کنی پول دراری برای خودت بخری هیچی دیگه هرچی بابام جلوش میگه نه حق نداره کار کنه فقط باید بره دانشگاه این هیچ تو کتش نمیره از این دنده ام پایین نمیاد دلمو خون کرده با حرفاش 

بعد این گوشیه مامانم گیر داده بود الان فکر کنم از سرش افتاد بیرون دیگه سر بحثای امروز داداشم برگشت جلو من بهش گفت شوهرت برات گوشی گرون خریده حالشو ببر اینم گوشیش عالیه لازم نیست بگیره اگرم خواست خودش بخرهههه 😭 من که نخواستم هیچیم نمیگم ولی چه طور دلش اومد اینو گفت 

ببخشیدا ولی به بردارت چه ربطی داره کار کردن با نکردن تو..جایی که پدرت باشه اون حق حرف زدنم نداره بعدم تو اختیارت دسته خودشه خودت میدونی کار کنی یا نه

من هیچوقت از دیگران ناراحت نمیشم فقط نظرم درموردشون عوض میشه😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشیدا ولی به بردارت چه ربطی داره کار کردن با نکردن تو..جایی که پدرت باشه اون حق حرف زدنم نداره بعد ...

اتفاقااا مامانم برگشت گفت بهم به اینااااا باشه تو حتی دانشگاهم نباید بری بشینی تو خونه بردار گوشیو من خودم دوس دارم بدم بهت بابات نمیتونه برات بگیره ولی من دلم نیومد انقدر سرکوفت میزننن بهم دوتا داداش بزرگتر دارم این ۳۰ ساله هه هرچی بهش مهربونی میکنممم بازم رفتارش باهام اینجوریه به قول مامانم خوبیمو نمیخواد

هی بهم میگه تو تنبلی تو بهانه میکنی بابارو نمیدونم میخوای فقط ازجیب بخوری منو باش ساده و احمق خدااااا چرا یه شوهر خوب قسمتم نمیکنی از دستشون راحت بشم بلکه ام یکم آرامش بیاد سمتم 

هی بهم میگه تو تنبلی تو بهانه میکنی بابارو نمیدونم میخوای فقط ازجیب بخوری منو باش ساده و احمق خداااا ...

من جات بودم هم میرفتم سرکار هم پول توجیبی تپل از بابام میگرفتم 😂😂😂

که داداشام بفهمن کت تنه کیهههههههههه😂😂😂😂

women againt women:اینجا یاد میگیری

واقعااااا ایکاش اینکار انجام بدم بالاخره نوبت منم میرسه 

بابات پولداره و بهت نمیده؟؟

ببین هر چیزی یه راهکار داره ،قلق باباتو بلد نیستی وگرنه کارتش دستت بود😂😂😂

women againt women:اینجا یاد میگیری

نه بابام یه کارگر ساده اس و حقوقش زیاد نیست و به قول خودش نمیرسم به هیچی و اینا و من خوددم اهل خرجای بالا نیستم و از این بابت اذیتشون نمیکنم و الان چند ساله یه گوشی قدیمی و ساده دارم ولی داداشام گوشی آیفون الانم که مامانم گوشی مدل بالا گرفته بخددا هیچی نمیگم ولی بازم بهم حرف میزنن میگن تو مامانو تحریک میکنی بخددددا که نه

خداااااا چرا قسمتم نمیکنی چه قدر انتظار بکشم یه شوهر خوب میخوام

چقدر شرایط سختی داری درک میکنم

بنظرم جز تخمل راهی نیست باید باباتو راضی کنی بری سرکار

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️
هی بهم میگه تو تنبلی تو بهانه میکنی بابارو نمیدونم میخوای فقط ازجیب بخوری منو باش ساده و احمق خداااا ...

ببخشیدا ههعه

خاهر منو چرا نمیگی من به نظرم دامادمون مفت خوره

خاهرم با اینکه از خونون رفته ولی هیییییی از خونه ما چیز میز میبره

حالا شما ک اشکال نداره شما دختری و فعلا خونه بابا هستی دیگه مشکلی نداره ک

ن الکی خاسگار رد کردی ن مشکلی داری 

دیگه گیرت چیه؟؟؟؟؟

حرف مردم رو ول کن

مردم زیاد حرف میزنن

من خودم به خاهرم گیر میدم که کم از خونه پدر مادر چیز ببرن ولی به شما میگم شما فرق داره شرایطت شما هنوز مجردی حالا هروقت شوهر کردی بعدش

اصلا برا شوهر عجله نکن به ح ف اونام گوش نده 

فقط مواظب باش به خونواده فشار نیاری همین

یادت باشه دروازه رو میشه بست ولی دهن مردمو نمیشه بست

پس:

یه گوشت در یکی دروازه 

چقدر شرایط سختی داری درک میکنم بنظرم جز تخمل راهی نیست باید باباتو راضی کنی بری سرکار

اخه دور از جون مگه گدان چرا بر ه سر کار خب داره درس میخونه دیگه چکار به حرف برادرش داری