2777
2789
یه جوووورییی گفتی این وقت شب یه لحظه حس کردم ساعت ۲ 😐🤣🤣 من جغد درونم بیداره ۱۲ و نبم بزورزر ب ...

با قرص نخواب

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با قرص نخواب

قرص ضرری نداره برای تنظیم خواب میخورم 

قرص ملاتونین 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
ببین از الان بخونییییی میتونی رشتهه های خوب بیارییی  باید پبوسته بخونییی حتی شده ۲ ساعت& ...

برنامه ریزی کردم دارم سعی میکنم عمل کنم😐😂

انشالله رشته ای که دوست داری قبول شی

برنامه ریزی کردم دارم سعی میکنم عمل کنم😐😂 انشالله رشته ای که دوست داری قبول شی

مرسی عشقمم 🥺💕

حتما عمل کن 

البته قبول دارم مجازی ادمو تنبل کرده 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
مرسی عشقمم 🥺💕 حتما عمل کن  البته قبول دارم مجازی ادمو تنبل کرده

اره واقعا خیلی تنبل شدم ولی ی برنامه ریزی دقیق کردم باید بهش عمل کنم تا حداقل یکم سبک بشه درسام 

آخه دارم مال پارسالم میخونم چون هیچی یاد نگرفتم 😑

اره واقعا خیلی تنبل شدم ولی ی برنامه ریزی دقیق کردم باید بهش عمل کنم تا حداقل یکم سبک بشه درسام  ...

موفق باشی عزیزم 💕