2777
2789
عنوان

گوشی آیفون؟

355 بازدید | 14 پست

سلام؛گوشیه من ایفون ۷ پلاس هست حافظش پر شده رم هم که نمیخوره؛ویروسی هم هست؛لپ تاپم خرابه قطعش پیدا نمیشه؛چجوری حافظشو خالی کنم جا باز شه؟ عکسا و فیلمارو چیکار کنم؟؟ کلافه شدم 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
لطفا راهنمایی کنید
0
0%
لطفا راهنمایی کنید
3
100%
من گزینه لطفا راهنمایی کنیدو انتخاب میکنم

🤣

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این قسمت نه . حافظه کش برنامه هاتو پاک میکنی حافظه یه مقدار خالی میشه

نه کش رو پاک نمیکنه فقط خود برنامه رو حذف میکنه بعدا میتونیم دانلودش کنیم این خیلی گزینه خوبیه

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)