2777
2789
بدرد همون اروپاییا میخوره  ماها تشت و کرسی و لیف و سفیداب بیشتر دوس داریم😂 من که وسواسم فکرشم ...

شوهرم موافق نیست ولی من چند وقته بهش میگم وان بخریم 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم موافق نیست ولی من چند وقته بهش میگم وان بخریم 

ما داریم من خیلی راضی ام و خوشم میاد...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اینقدر عجله ای حمام میکنم که حتی تصورشم سخته ۶ ساعت توی وان بشینم. ولی آره بد نیست اما کم کاربرده یک ...

شوهرم میگه ی مدت ک بگذره میشه ی وسیله اضافه تو حمام 

ولی من میگم من میخوام هفته ای ی بار برم خودمو تو وان بخیسونم 

خخخ

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

وان شما بزرگه ابعادش ؟ من میگم ی وان در ابعاد کوچیک بخریم فضا زیاد اشغال نکنه 

متوسطه عزیزم..

کوچیک که فایده نداره....اصلا نمیتونی توش راحت باشی..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

متوسطه عزیزم.. کوچیک که فایده نداره....اصلا نمیتونی توش راحت باشی..

داریم خونه می سازیم 

حالا امشب ب شوهرم گفتم هر وقت رفتیم روشور و توالت فرنگی و .. خریدیم وان هم بخریم 

میترسم بعدا پشیمون بشم 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

داریم خونه می سازیم  حالا امشب ب شوهرم گفتم هر وقت رفتیم روشور و توالت فرنگی و .. خریدیم وان ه ...

نه عزیزم پشیمون که نمیشی خیلی خوبه..

من هروقت خسته میشم توش ریلکس میکنم خودمو..خیلی آرام بخش و خوبه..

شوهرم میگه ی مدت ک بگذره میشه ی وسیله اضافه تو حمام  ولی من میگم من میخوام هفته ای ی بار برم خ ...

اکر دوست داری و علاقه داری بگیر عزیزم. آدم باید هرچی دوست داره داشته باشه اگر میتونه. به دلت نذار حتما بگیر و هرهفته توش ریلکس کن😍