بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 عنوان میشه بیاید گپ بزنیم ، هر چه دلتنگت میخواهد بگو 64 بازدید | 16 پست قبل هر چی بگم خودم همیشه به دوستام مشاوره میدادم و کلی حرف خوب و منطقی میزدم اما الان نمیدونم چرا نمیتونم خودم رو قانع کنم واسه همین میخوام اینجا بگم بلکه سبک شملطفا شما دوستان نظرات تون رو بگیدحتی با یک کامنت کوچک ، موجب بروز رسانی تاپیک میشیدمرسی از همگی لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان 1400/09/07 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 هستید بگم؟؟ لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 من و یک آقا پسر مدتی با هم همکار بودیم، خیلی به نظر آدم موجهی می اومدکلا به ظاهر همه معیارهای منو داشت لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
دخترمردم،هسم عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 2973 مث منی دیگه،،،به همه مشاوره میدم ب خودم که میرسه..... نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 و من همیشه حس خوبی به ایشون داشتمبه ظاهر ایشون هم با من همیشه خوب بود.تا اینکه محل کارمون عوض میشهواتفاقی ایشون رو در یک نمایشگاه دیدم لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 شماره هامون رو بهم دادیم و یک ارتباط رسمی و همکاری با هم شروع کردیم لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 کم کم صحبتهامون از ارتباط کاری فراتر رفت و در این بین باهم دعوا میکردیمدراصل ایشون کم کم داشتند شخصیت واقعیشون رو بیان میکردندنمیدونم شاید خیلی ویژگی های بدی امروزه محسوب نمیشدچیزی که اذیتم کرد این بود که انگار چند شخصیت داشتند لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 کسی هست که من میگم؟؟ لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 با یک مشاور صحبت کردم گفتند مناسب هم نیستیدو بهتره جدا شیدچون یکسری رفتارهای مشکوک داشت به نظرم لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 و من خیلی قاطعانه و محکم کات کردم!میدونم یک معیار اصلی مون باهم فرق داشتومن خرسند از کات کردن و محکم بودن خودم بودماماالان پشیمان شدم!از نظر روحی پریشانم لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 دوستان کسی نظری نداره؟؟ لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
parinaz192 عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 6433 دوستان کسی نظری نداره؟؟ الکی حساس نشو خوب کاری کردی ب نظر من چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!