2777
2789
عنوان

خانوما کسی کتاب دست دوم فروخته؟

1098 بازدید | 22 پست

هزینه رو چجوری حساب میکنین؟مثلا کتابی که چاپ دوسال پیشه و قیمت رو جلدش هست ۲۰ تومن چاپ جدیدش هست ۸۰ تومن چه قیمتی میذارین براش؟و اینکه پول پستش چطور؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من فروختم

کتاب چاپ سال قبل ۷۰ درصد قیمت پشت جلد

دوسال قبل، ۵۰درصد 

۳سال قبل، ۳۰ درصد

بخوای زودتر فروش بره از این نرخها کمی تخفیف هم بده.

به چاپ جدیدش شما نباید کاری داشته باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم من فروختم کتاب چاپ سال قبل ۷۹ درصد قیمت پشت جلد دوسال قبل، ۵۰درصد  ۳سال قبل، ۳۰ درصد ...

اخه یسری کتاب دارم قیمت رو جلدش هست ۳۵۰۰ تومن.اونو چیکار کنم؟ یسری کتابامم تمیز و دست نخورده هستن.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
تو شیپور گذاشتم ولی فقط مزاحم شدن.کسی نخرید

حداقل ۱۵تا کتاب توی دیوار و شیپور فروختم، کسی مزاحم نشد خداروشکر 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حداقل ۱۵تا کتاب توی دیوار و شیپور فروختم، کسی مزاحم نشد خداروشکر 

پول پستشو خودتون دادین؟

اخه یسری کتاب دارم قیمت رو جلدش هست ۳۵۰۰ تومن.اونو چیکار کنم؟ یسری کتابامم تمیز و دست نخورده هستن.

ببین کلا دست دوم تمیز نرخش همینهاست

تمیز و سالم نباشه که باید کم‌تر بذاری

دیگه ۳۵۰۰چیه! اگه دوست داری اونو بجای تخفیف بده به کسی که کتاب مرتبط میخره

پیج فروش کتاب داشتم و یکسری کتابهای قدیمی دادم برای خمیر البته توشون نو بود یارو میبره خوبهاشو میف ...

من تو اینستاگرام دیدم پیجای فروش کتاب دست دوم ولی نمیخرن فقط آگهیشو میذارن تا خریدار پیدا بشه درصد خودشونو میگیرن بعد پست کردن کتاب پولو بهمون میدن.

پول پستشو خودتون دادین؟

اول اینکه بیشتر کتابارو توی شهر خودمون فروختم، نزدیک محل زندگیمون یه جای پررفت و آمد قرار میذاشتم، مثل مترو. هم اونا کتابو ببینن هم پول رو همونجا بدن.

ولی فقط ۳، ۴ تا به شهر دیگه فرستادم 

نه عزیزم پول پست با خودشونه، نصف پول کتابو پست رو میگفتم بریزن به کارت، بقیه رو وقتی عکس رسید ارسال رو فرستادم، واریز میکردن