2777
2789

اگ دستت بازه هرماه برو فیشیال پوست.انقدرخوبه ک نگم برات  من نتونستم تاحالابرم ولی قصد دارم حتما صددرصد برم واس عید.اصن زیره پوستت اب میره انقد براق و شفاف میشه.انگارپوست زنده میشه.

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضد آفتاب استفاده کن،از استرس دوری کن، خوب بخواب، آب زیاد بخور همچنین میوه و سبزیحات

استرس ک خیلی‌ دارم در واقع عصبی‌ ام

برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید♥️🙏
فیشیال پوست چیه عزیزم

توی اینستا بزنی پیجاشون رو بالامیاره.هم پاکسازی پوست هم جوش هم لک وابرسانی پوسته.حالا شمابری باتوجه ب مشکل پوستت کاری ام لازم باشه برات انجام میدن

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

صورتتو با ژل شستشو مخصوص پوستت بشور از نظر خشکی و چربی

اگه پوستت خشک هست مدام از کرم مرطوب کننده استفاده کن

صورتتو با آب داغ نشور

از ضدآفتاب استفاده کن 

سعی کن خیلی آرایش سنگین نکنی و کلا هروقت آرایش میکنی بعدش صورتتو تمیز بشوری و آرایشتو کامل پاک کنی ولی به آرومی

و اینکه هر روز با یه روغن گیاهی صورتتو ماساژ بده از تو اینترنت فیلمشم نگاه کن ک به درستی ماساژ بدی...

از ماسک های خانگیم استفاده کن و از عینک دودی هم استفاده کن 

لوازم آرایشتم خیلی الکی و ارزون نباشن سعی کن بیشتر گیاهی باشن از کرم ضدچروک هم میتونی استفاده کنی ولی ورزش صورت عالیه

ببین من خیلی از دکترا و متخصصای پوست و محصولات پوستی خارجیو تو یوتیوب دنبال میکنم و طبق گفته ی همشون رسیدگی به پوست سه مرحله ی خیلی مهم داره که هرکدوم از این سه مرحله حذف بشه هرکار دیگه ای بکنی خرج الکیه و هیچ فایده ای نداره(باید در کنار این سه تا انجام بشه تا تاثیر داشته باشه)

۱_شستشو با ژل شستشو مخصوص نوع پوستت

۲_آبرسان

۳_ضد افتاب

ضد افتاب خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه و حتما حتما باید هر روز چه تو خونه چه بیرون استفاده بشه و دوساعت به دوساعت تمدید بشه چون علت پیری و لک زدن و چروک شدن پوست اشعه های uva و uvb آفتابه

بین مرحله ی ۲و۳ میتونی از ویتامین سی یا نیاسینامید یا رتینول استفاده کنی که خیلی مفیدن برا پوستت