2777
2789

اگ دستت بازه هرماه برو فیشیال پوست.انقدرخوبه ک نگم برات  من نتونستم تاحالابرم ولی قصد دارم حتما صددرصد برم واس عید.اصن زیره پوستت اب میره انقد براق و شفاف میشه.انگارپوست زنده میشه.

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضد آفتاب استفاده کن،از استرس دوری کن، خوب بخواب، آب زیاد بخور همچنین میوه و سبزیحات

استرس ک خیلی‌ دارم در واقع عصبی‌ ام

برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید♥️🙏
فیشیال پوست چیه عزیزم

توی اینستا بزنی پیجاشون رو بالامیاره.هم پاکسازی پوست هم جوش هم لک وابرسانی پوسته.حالا شمابری باتوجه ب مشکل پوستت کاری ام لازم باشه برات انجام میدن

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

صورتتو با ژل شستشو مخصوص پوستت بشور از نظر خشکی و چربی

اگه پوستت خشک هست مدام از کرم مرطوب کننده استفاده کن

صورتتو با آب داغ نشور

از ضدآفتاب استفاده کن 

سعی کن خیلی آرایش سنگین نکنی و کلا هروقت آرایش میکنی بعدش صورتتو تمیز بشوری و آرایشتو کامل پاک کنی ولی به آرومی

و اینکه هر روز با یه روغن گیاهی صورتتو ماساژ بده از تو اینترنت فیلمشم نگاه کن ک به درستی ماساژ بدی...

از ماسک های خانگیم استفاده کن و از عینک دودی هم استفاده کن 

لوازم آرایشتم خیلی الکی و ارزون نباشن سعی کن بیشتر گیاهی باشن از کرم ضدچروک هم میتونی استفاده کنی ولی ورزش صورت عالیه

ببین من خیلی از دکترا و متخصصای پوست و محصولات پوستی خارجیو تو یوتیوب دنبال میکنم و طبق گفته ی همشون رسیدگی به پوست سه مرحله ی خیلی مهم داره که هرکدوم از این سه مرحله حذف بشه هرکار دیگه ای بکنی خرج الکیه و هیچ فایده ای نداره(باید در کنار این سه تا انجام بشه تا تاثیر داشته باشه)

۱_شستشو با ژل شستشو مخصوص نوع پوستت

۲_آبرسان

۳_ضد افتاب

ضد افتاب خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه و حتما حتما باید هر روز چه تو خونه چه بیرون استفاده بشه و دوساعت به دوساعت تمدید بشه چون علت پیری و لک زدن و چروک شدن پوست اشعه های uva و uvb آفتابه

بین مرحله ی ۲و۳ میتونی از ویتامین سی یا نیاسینامید یا رتینول استفاده کنی که خیلی مفیدن برا پوستت