2777
2789
عنوان

طلاق

173 بازدید | 25 پست

بچه ها من یه بار عقد کرده بودم بعداز دوماه طلاق گرفتم پسره مامانی بود،بعدش دوباره ازدواج کردم و عروسی کردم و رفتم سرخونه زندگیم شوهرم بهم خیانت کرد چند بار و فحاشی میکنه،الانم میخوام جدا بشم،من۲۳سالمه خیلی دارم عذاب میکشم،ولی بخاطره حرف مردم و نگاهاشون،یا رفاهی که خونه شوهر دارمو خونه بابام ندارم ،یعنی از عرش به فرش میرم،کلی خب متاهل هم بمونم خیلی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم،اصلا کسی برای ازدواج میاد سراغم؟؟؟یا همه فرار میکنن🙁

مگه لولویی ک فرارکنن🤐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقل شو بعد طلاقت

شوهرت هرچ بودمیتونستی ادمش کنی ولی خیانت یه چیز‌دیگست

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

خیلی سنت کمه هنوز حالا حالاها راه داری برو قشنگ ی کاری پیپا کن هرچند کوچیک تمرکزت رو بذار روی درامد داشتن بعدش ک تونستی در حد رهن و اجاره یک خونه مستقل شی جدا شو 

خیلی طول بکشه سه ساله 

به ازدواج مجدد هم فکر نکن 

والا من نمی تومم درباره شرایط شما نظر بدم

به خیلی چیرا ربط داره و جزییات رفنار همسرت و این که مثلا چقدر خودتم مقصری

اما تو رو خدا اگه واقعا زندگی تون درست بشو نیست قبل از این که بچه یا بچه هایی رو بدبخت کنید جدا شو

الان شما دو تا آدم بالغ و عاقلید که جدا شدن تون فسخ یه قراداد هست که اشتباه منعقد شده و قرار نیست یه عمر تاوانشو بدید

ولی اون بچه ها بی گناه و به خواست شما به دنیا میان و خیلی ضربه می خورن

بچه های طلاق خییییلی گناه دارن خیلی

مستقل شو بعد طلاقت شوهرت هرچ بودمیتونستی ادمش کنی ولی خیانت یه چیز‌دیگست

ادرس هرزه ها رو داره اگه هم خیانت کنه حضوری میکنه من نمیدونم الان،ولی اخلاقش گوهه البته ببخشید

خیلی سنت کمه هنوز حالا حالاها راه داری برو قشنگ ی کاری پیپا کن هرچند کوچیک تمرکزت رو بذار روی درامد ...

خانواده من سنتی هستن نمیزارن تنها زندگی کنم،اونا خونشون روستاست