2789
عنوان

مادرشوهرم

187 بازدید | 16 پست

مادرشوهرم دایما به شوهرم زنگ میزنه بیا با ماشین منو بگردون .عکس العملم وقتی شوهرم اومد چی باشه .الان دارم حرص میخورم .😕درضمن وقتی میرن منم برم باهاشون یا دوتایی برن .چند باره نمیرم که بزار شاید معذب بشه که ما نیستیم زود بیاد اونم انگار ن انگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره بزار برن بگردن دلشون واشه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
پدرشوهرت فوت کرده؟؟

بله .والا اون مارو ادم حساب نمیکنه حرصم از اینه یه بار نگفته شام یا نهار بیاین فقط زنگ میزنه منو بگردون بعد پیاده میشه میره خونش موقع پیاده شدنم میگه ببخشین خونه هیچی نیست .درصورتی که وصع مالیش عالیه

بابا ۵۶ اینا ولی خیلی خوب مونده عین جوون ۴۰ سالست

خببب من جای تو باشم تشویقش میکنم بره رانندگی یاد بگیره.قشنگ میگم مامان مگه چندسالته بخوای بشینی بقیه ببرن بیارنت....بفرستش بره گواهی نامه بگیره..خلاص شی

خببب من جای تو باشم تشویقش میکنم بره رانندگی یاد بگیره.قشنگ میگم مامان مگه چندسالته بخوای بشینی بقیه ...

نمیره چند بار گفتم فقط اویزون پسراشه .حالا از جاریم یکم میکشه زیاد زنگ نمیزنه شوهر من فقط شده برده خودش و دختراش

نمیره چند بار گفتم فقط اویزون پسراشه .حالا از جاریم یکم میکشه زیاد زنگ نمیزنه شوهر من فقط شده برده خ ...

بشین باشوهرت جدی صحبت کن...اگر نمیتونی خونتو تاحد ممکن دور کن.اگر بازم نمیتونی وقتی میره بیرون هی زنگ بزن بهش لیست خرید بده.اگر اینم نمیتونی باهاشون برو بیرون بعد برو خونشون.بگو ماکه باهم تعارف نداریم مامان ی چیز ساده میخوریم....