2777
2789
عنوان

سیسمونی

95 بازدید | 19 پست

مامانای عزیز سرویس پلاستیک و سرویس قابلمه برای سیسمونی کاربرد داره؟ 

میشه بگید لوازم بهداشتی چی بخرم؟ 

لباس گرم چیا بخرم؟ یه ست حالت کاپشن و شلوار خریدم با یه ست پیراهن و شلوار بافت هر دوی اینها برای یک سالکی دیگه نمیدونم چی بگیرم شاید یه سرهمی داخل خزدار هم خریدم

شورت بهتره بگیرم یا زیردکمه؟ 

راهنماییم کنید پلیززززز

سرویس پلاستیک خیلی کاربردیه .قابلمه روبستگی داره ‌.من استفاده میکنم ولی خیلیانه 

واسه بقیه چیزاهم بروسیسمونی فروشی هابهترراهنماییت میکنن

اوناواردترن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویس پلاستیک خیلی کاربردیه .قابلمه روبستگی داره ‌.من استفاده میکنم ولی خیلیانه  واسه بقیه چیز ...

پس سرویس پلاستیک بخرم 

مامانم میگن سرویس پلاستیک خودت زیاد بود میتونی از تشت هایی‌ که هنوز استفاده مکری برا بچه استفاده کنی اما من میگم دستشویی فرنگی و سبد لباس کثیف اینا بدردم میخوره

روروئک هم کلا نخریدم چون شنیدم به کمر بچه آسیب میزنه

عزیزم زیادش خوب نیس.وگرنه به کارمیادمن ازچندتادکتراطفال پرس وجوکردم .نهایت ۱۰دقیقه بچه میتونه داخلش باشه تادوباره چندساعت بعد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

زیردکمه واجبه حتما بخر 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
پس سرویس پلاستیک بخرم  مامانم میگن سرویس پلاستیک خودت زیاد بود میتونی از تشت هایی‌ که هنوز است ...

آره بخر .قدیم سرویس پلاستیک زیادمیدادن بعدشم ازاونموقع تاحالادیگه پلاستیکش کهنه شده 

من ازوان وسبد وجاصابونی وچارپایه ش زیاداستفاده میکنه پسرم

عزیزم زیادش خوب نیس.وگرنه به کارمیادمن ازچندتادکتراطفال پرس وجوکردم .نهایت ۱۰دقیقه بچه میتونه داخلش ...

بله اکثرا میگن بچه با رورئک راه میفته اما دیگه نگرفتم تشک داخلش ست بقیه وسایلش خریدم که اگه پشیمون شدم خواستم بخرم

از هر سایز چندتا بخرم؟ 

لیتگی به جثه بچه داره . سایز ۰ و ۱ از هرکدوم فعلا ۲تا بخر تا بعد دنیا اومدن ببینی چطوریه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مرسی عزیزم دیگه نیازی نیست شورت براش بخرم؟ 

من خریدم ولی دروغ چرا پاش نکردم اصلا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز