2777
2789
عنوان

همسایه های پررو😤

326 بازدید | 29 پست

من خیاطی در حد کم انجام میدم.مثلا برای خودم و دخترم لباس راحتی میدوزم.یا پرده خونمونو خودم دوختم.

حالا هر دفعه با همسایه هایی که رفت و آمد دارم یه چیزی میارن من بدوزم.درسته همه چیزی نمیدوزم اما اونایی که میدوزم هم بادقت وتمیز میدوزم.اما هیشکی به روی خودش نمیاره پول بده.مثلا امروز یکی پرده آورده دوختم اصلا به روی خودش نمیاره.خب منم زحمت کشیدم چرا انقدر بیشعورن.واقعا فهمش خیلی سخته؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم قابل شما رو نداره فلان قیمت میشه. 

بگو خبر داری نخ و پارچه و دکمه و ... چقدر گرون شده. 

یه چیزی بگو خب

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بگو قابل نداره ولی اینقد میشه اگه بازم ندادن بگو وخت نداری

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

دفعه بعد که این جور آدمها چیزی آوردن راحت بگید برای بیرون دیگه کار نمیکنید، چشمتون اذیت میشه، گردنتون اذیت میشه، همسرم ناراحت میشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
من اصلا روم نمیشه اسم پول بیارم.اما خودم کسی برام زحمتی بکشه هیچوقت بی جواب نمیزارم

خب پس حقته تا انقدر حرص بخوری یاد بگیری نه گفتنو و رک حرف زدنو

با ابله بحث نمیکنم

ندوز خب بگو ببخشید نمیرسم بدوزم شوهرمم تو خونه کار میکنم ناراحت میشه 

هنوز حقوقمونو ندادن گفتم بدوزم شاید یه کمک خرجی باشه.اما اینا خیلی پررو هستن با اینکه باردارم براش دوختم.فقط میگه شرمنده با این وضعت مزاحم شدم