2777
2789
عنوان

جاری جدید

349 بازدید | 4 پست

جاری جدیدی دارم که هشت سال ازم کوچکتره و ۳ ساله بوده پدرشو ازدست داده خب از وقتی وارد زندگیمون شده دختر خیلی خوبو سرزبون داریه و سعی کرده خودشو تو دل همه جا کنه و از اونجا ک هم سرزبون داره هم پدر نداره خیلی محبت همه جانبه رفته سمتش و تقریبا ما نثل غریبها شدیم ...میدونم ب هر حال خدارو خوش نمیاد ک اینطوری باشم ولی یکم نسبت ب این ترد شدنه ب این غریب شدنه حساس شدم ...و اینکه پدرشوهر مادر شوهرم از این سبک آدمان ک هرکسی سرزبون بریزه کوه نعمت براش میارن...من بلد نبودم سرزبون داشته باشم الانم بخوام اینجوری باشم میشه تقلید از جاریم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیتو کن عزیزم بیخیال

منم جاری بزرگم 16-17سال ازم بزرگتره عزیزدردونه مادرشوهر و همیشه اونجاس و برای همه ی زندگیشون اون تصمیم میگیره ولی تا وقتی که توی زندگیم دخالت نکنن برام مهم نیس

البته بگم که میخواد روی زندگی منم همینقدر نفوذ داشته باشه و ابم بخورم باید بفهمه! من محلش نمیدادم ولی همین اواخر کاری کرد که بین منو خونواده همسرم و خود همسرم و خونواده خودم اختلاف انداخت

اونوقت بهش زنگ زدم و غیر مستقیم بهش فهموندم توی زندگیم دخالت نکنه یه ماهی میشه فعلا دخالتی ندیدم خداکنه باز شروع نشه.

:)