2777
2789
عنوان

کهیر + عکس دخترم

2309 بازدید | 73 پست

سلام خانما دخترم دیشب تب کرد  امروز که بیدار شد از صبح صورتش این شکلی شده 

نمیدونم چرا 

به شوهرمم زنگ زدم بیاد خونه 

میگه فعلا سرکارم کار دارم

خودمم اجازه ندارم تنهایی برم بیرون 

تو روخدا بیاین دلداریم بدین 

صورت دخترمو اینجوری میبینم جیگرم آتیش میگیره اگه اطلاعی دارین تو روخدا دریغ نکنید نمیدونم چیه چرا یااز چی اینجوری شد حالا تا شوهرم بخواد بیاد من صد بار مردمو زنده شدم هر چند دقیقه یه بار بهش زنگ میزنم میگه نمیتونم کار مردمو ول کنم بیام  

خدایا شکرت  

بابا نشستید تو خونننه

شوهر اجازه نمیده که نمیده

به درک

دخترتون مهم تره یا اجازه همسر؟

ببریدش همین الان بیمارستان

چه قدر بیخیال اخه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی🥺

من یه دختریو دیدم اینجوری شده بود به خاطر تب 

مامان باباش خیلی عادی بودن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ولش کن مگه بچه ای پاشووببرش دکتر

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

وای خب بچه رو ببر دکتر. ی عکس از صورت بچت براش بفرست ببینه چجوری شده. این کار ضروریه. شوهرت نمیتونه بیاد خودت بچه رو ببر دکتر 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

دختر من ی بار کل بدنش باد کرده بود اما قرمز نبود اینحوری.

عکس گرفتیم همسرم برد نشون داد چون اوج کرونا بود.

دکتر ی هیدروکسیزین داده بود و ی لوسیون گفته بود حساسیته با همونا ی روزه خوب شد.

اما رو لپاش تا چند روز یکم پف مونده بود

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

وااااااااااااااااااای اسی یاد 5 ماه پیش من انداختی دخترمم اینجور بود یه هفته تمام مثل میت بودم حالتو درک میکنم 

جیگرم اتیش گرفت چه روزای گند بود هنوز اثراتش روم مونده

خنکی بهش بده کدو سبز رنده کن با ماست قاطی کن بخوره

سدر و ماست اگ میذاره بزن روزی یه بار

چندین بار تو روز ببرش حموم فقط دوش بگیره بدنش خنک بشه 

حتما دکترم ببر یه سری دارو بده زودتر خوب میشه 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یا خدا این بچه حالش خوش نیست

یعنی چی اجازه ندارم ؟پاشو بچه رو ببر بیمارستان عکسش رو برای اون بی فکر بفرست 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم