2777
2789
عنوان

کهیر + عکس دخترم

112 بازدید | 8 پست

سلام خانما دخترم دیشب تب کرد  امروز که بیدار شد از صبح صورتش این شکلی شده 

نمیدونم چرا 

به شوهرمم زنگ زدم بیاد خونه 

میگه فعلا سرکارم کار دارم

خودمم اجازه ندارم تنهایی برم بیرون 

تو روخدا بیاین دلداریم بدین 

صورت دخترمو اینجوری میبینم جیگرم آتیش میگیره اگه اطلاعی دارین تو روخدا دریغ نکنید نمیدونم چیه چرا یااز چی اینجوری شد حالا تا شوهرم بخواد بیاد من صد بار مردمو زنده شدم هر چند دقیقه یه بار بهش زنگ میزنم میگه نمیتونم کار مردمو ول کنم بیام  

خدایا شکرت  

یعنی چی نمیتونی بری

خیلی سخته،خارشم داره؟

قرصی یا غذایی که حساسیت داشته بهش ندادی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
یعنی چی نمیتونی بری خیلی سخته،خارشم داره؟ قرصی یا غذایی که حساسیت داشته بهش ندادی

نه خارش نداره 

دیروز وقتی تب داشت نارنگی خورد 

یعنی اجازه نداره تنهایی برم بیرون اگه برم بعدش یه قیامتی میشه منم مجبورم که نرم 

خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خارش نداره  دیروز وقتی تب داشت نارنگی خورد  یعنی اجازه نداره تنهایی برم بیرون اگه برم ...

ای بابا چه بد

شاید تبش باعث شده اینطوری شه

نگران نباش شوهرت اومد حتما ی سر برین دکتر ی دارویی بده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نترس عزیزم دخترتون بگید ی دوش اب ولرم بگیره بعدش بهش ی قرص سیتریزن بدید بعد ببرید دکتر،حمله کهیر،فقط دخترتون کرونا نداره؟اگه که نه تب هم برای کهیر نگران نباشبد کهیر با گرمای بدن یا تب میاد

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
نترس عزیزم دخترتون بگید ی دوش اب ولرم بگیره بعدش بهش ی قرص سیتریزن بدید بعد ببرید دکتر،حمله کهیر،فقط ...

بردمش دکتر بهش هیدوکسی زین داد با پماد هیدرو کورتیززون با آمپول زد 

گفت کهیره به علت گرمای بدنشه 

گفتش نترس چیزی نیست 

الانم دارن کمرنگ میشن 

خدایا شکرت