2777
2789
عنوان

سرزنش

60 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبین

من صندوقدارم

دوسه شبه ده تومن و بیست تومن از صندوق داره کم وزیاد میاد

دیروزم فیش شصت تومنی رو اشتباهی شیشصد هزارتومن کشیدم

حالا دعوام نکردن گفتن حواستو جمع کن

بجز اون فیشه من هرچی حساب کتاب میکنم نمیفهمم این ده و تومن و بیست تومن از کجا کم میاد چون عینان مینویسم پولارو

الان دوباره دارم اعتماد به نفسمد از دس میدم و خودمو سرزنش میکنم بخاطر این چیزا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول که میای موجودی صندوق رو بشمار بعد که داری بقیه پول طرف رو میدی بابت خرید نقدی حواستو جمع کن در ...

مشکل من اینا نیست.من خودم میفهمم لازمه ازاین به بعد چیکاکنم بیشتر دقت بشه.مشکلم سرزنش کردن خودمه.چرا هیجوقت هیچکس‌تو این نینی سایت منظور منو نمیفهمه

هرفاکتوری که به مشتری میدی یه کپی براخودت نگه دار  اگرم وقت داری زیر فاکتور بزن انقد کارت کشیده انقد نقد داده

آخر شب حساب کتاب کن درش بیار

راه دیگه ای که داری اینه به بچه هایی که میفروشن بگی هرکدوم فروشتون رو بنویسید تودفترچه هاتون 

واسه موقعی که اشتباه پیش میاد

مشکل من اینا نیست.من خودم میفهمم لازمه ازاین به بعد چیکاکنم بیشتر دقت بشه.مشکلم سرزنش کردن خودمه.چرا ...

من بهت راهنمایی کردم

وقتی خودتو سرزنش کنی بازم گند میزنی

اگه نمیخوای بازم تذکر بشنوی حواستو جمع کن

میدونی که کار کمه و الان مردم دنبال کارن جایگاهتو سفت بچسب

موقع حساب کتاب حواستو پرت نکن

با نرم افزار کارمیکنی یا ماشین حساب میزنی

یچیز دیگم هس.اگه فروشگاه کسی جنس تکراری برداره میخوای بارکدشو بزنی تا وارد نرم افزار بشه بجای اینکه همون یدونه رو چندبار بزنی جدا جدا همونو بزن.چون دیدم همین باعث اشتباه بشه

من بهت راهنمایی کردم وقتی خودتو سرزنش کنی بازم گند میزنی اگه نمیخوای بازم تذکر بشنوی حواستو جمع کن ...

چقد جیبه که فهموندن منظورم به آدما انقد سخته.بیشتر جمع کردن حواسم اصلا کاری نیست که ازپسش برنیام.میدونم لازمه جیکارکنم مشکل حل بشه

من الان تنها و تنها مشکلم اینه که باهراشتباهی خودمو سرزنش میکنم و حالم بد میشه

به درک حساب کتاب.فوقش یه ذره حواسمو جع مسکنم.چرا اینجا هیشکی نمیفهمه من دارم چی میگم