2777
2789
عنوان

یه لحضه بیایین

105 بازدید | 23 پست

دوستان من پیش دو تا فالگیر متفاوت فال گرفتم دوتاشونم گفتن که برای رابطه ی منو عشقم طلسم سرد نوشتن.راستش مادرش مخالف ازدواجمون بود شک کردم بهش.الان میگن که باید این باطل بشه.و جالبش اینکه از وقتی اینطوری شده دو‌هفتس باهام بی علت قهر کرده و کاملا تا الان سابقه نداشته.چیکار کنم چطوری باطل کنم؟

اعتقاد نداشته باشی خودش باطله

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو پیش دعا نویس یا همون فالگیره تا باطلش کنه

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

نه اعتقاد مال اون کسیه که فال رو میگیره از دعا نویس 

مثلا اگر مادر شور استارتر اعتقاد داشته باشه حتی اگر استار تر اعتقاد نداشته باشه هم جواب میده دعاش

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

اعتقاد ک نداشتم ولی وقتی دو تا فالگیر متفاوت ک اصلا همو هم نمیشناشن حرفاشون یکی شده و کاملا رابطمون خراب شده و الان قهریم دو هفتس.تاالان همچین نشده بود

میخام همین کارو کنم .تجربه ای داشتین در این مورد؟

تجربه دعا گرفت که دور و برم خیلی زیاده 

ولی باطل کردن دعا نه 

نه اعتقاد مال اون کسیه که فال رو میگیره از دعا نویس  مثلا اگر مادر شور استارتر اعتقاد داشته با ...

تاخدا نخواد برگی از درخت نمیفته چه برسه این جادو جنبلاو مزخرفا

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

منم دقیقا فک میکنم برامون دعا گرفتن خودم اعتقاد ندارم ولی یهویی سرد شدنا باعث شد همچین فکری کنم پیش دعا نویس و این چیزا هم نمیتونم برم خودم چهار قل آیه الکرسی حرز امام جواد امام رضا امام علی نوشتم با خودم نگه داشتم

چرتن این چیزا

نیوتون واقعیه منو بردن یه بار😅

کلن من دور و برم خیلیارو دیدم رفتن پیش دعا نویس جوابم گرفتن

اعتقاد ک نداشتم ولی وقتی دو تا فالگیر متفاوت ک اصلا همو هم نمیشناشن حرفاشون یکی شده و کاملا رابطمون ...

از همون اول نباید دنبال علتش تو دعاگرا میبودین