2777
2789
عنوان

پولیپ روده

2193 بازدید | 24 پست

سلام خانما کسی هست این مشکل رو داشته باشه و عمل کرده باشه ولی بعد چن یال باز دوباره برگرده مریضیش؟مقعد زخم میشه جوری که اصلا نمیشه رفت دستشویی از شدت درد.با وجودیکه یبوست هم نیست..خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره جواب بده.

شاید شقاق و هموروئید هس ک مقعد رو زخم میکنه

پکلیپ روده داشته یه بار عمل کرده ابجبم ولی الان بعد چند سال اونجوری شده.انقد شدیده ک میگه جرات نمیکنم گلاب ب روتون برم دستشویی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پکلیپ روده داشته یه بار عمل کرده ابجبم ولی الان بعد چند سال اونجوری شده.انقد شدیده ک میگه جرات نمیکن ...

عزیزم حتما بره دکتر مجددا کلونوسکوپی بشه   امیدوارم پولیپ نداشه اگه مقعدش میسوزه واینا شاید هموروئید هس. ولی فورا دکتربره

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
پیش چ دکتری کجایی هستین شما.؟ازون موقع ک ابجیم عمل کرده فقط3-4سال میگذره

وای دلم رفت میترسم برا دخترم یعنی دوباره عود کنه میمیرم😭

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
وای دلم رفت میترسم برا دخترم یعنی دوباره عود کنه میمیرم😭

خدا نکنع.انشاالله ک نمیکنه.ولی خیلی سخته .انقد دلم میسوزه اینجوری میبینم ابجیمو.اخه سزارین کرده و بعد سزارینش خیلی شدید شد.میگن تاثیر داره

خدا نکنع.انشاالله ک نمیکنه.ولی خیلی سخته .انقد دلم میسوزه اینجوری میبینم ابجیمو.اخه سزارین کرده و بع ...

آرا سزارین تاثیر میزاره رو بیماری‌های مقعدی. شما ارثی پولیپ روده ندارین؟ 

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
پیش چ دکتری کجایی هستین شما.؟ازون موقع ک ابجیم عمل کرده فقط3-4سال میگذره

متاسفانه پولیپ روده امکانش هست چند سال بعد تبدیل به سرطان روده بشه.عموی من شده.بعد ده سال با سه بار عمل کردن.الان رودشو برداشتن و شیمی درمانی باید بشه.بره دکتر ،تحت نظر جراح باشه حتما.مرتب باید چک بشه تا بیماریش برنگرده