تروخدا کمک کنین...مشاور گرفتم فامیلمونه ترازم شد ۵۸۰۰ به کل فامیل گفت این هیچی نمیشه فلانه به زور مشاورشو قبول کردم،هیچی هم یاد نمیده بهم فقط ازم درصد و ساعت مطالعه و تست میخواد و فقط ایراد میگیره و زنگ میزنه به بابام میگه چرا دخترت کم میخونه ۱۰ ساعت کافی نیست باید به ۱۵ ساعت برسه،مامانم در اتاقمو هر ۲ ساعت باز میکنه که برم غذا بخورم یا یه راهی برم تو خونه،روزی هم نیم ساعت گوشی دستمه...ترو۷دا اگه کسی ترلزش بالای ۶۰۰۰ هستش کارنامشو بفرسته من به این نکبت نشون بدم...نمیخوام تقلب کنم میخوام ترازام واقعی باشن برای همین ازتون کمک میخوام که کارنامه های شما رو به جای کارنامه خودم بفرستم...تروخدا اگه میشه بفرستین کلی دعاتون میکنم کلی هم جزوه و فیلم کنکوری دارم تو تلگرام اگه خواستین بهتون میدم
اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه التماس دعا 😘🫂💋
من پارسال کنکور دادم ندارم کارنامه هامو . ولی ترازی ک گرفتی خیلی خوبه تااین جای کار . هنوز ۷ ماه فرصت داری میتونی حتی برسونیش به بالای ۶۳۰۰ . بعدشم بنظرم مشاور فامیل خوب نیس منم مشاورم فامیلمون بود اعصابمو خورد کرد اخرشم خودم ادامه ندادم دیگه
بیخود گفته تراز دختر دوست من تا بهمن بالای ۶هزار نرفت الان داره دانشگاه امیرکبیر درس میخونه
البته مشاور قرار نیست چیزی بهت یاد بده، باید برنامه ریزی کنه و شما روی همون درس بخونی و تست بزنی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزپ اگه شمارنده و رمز عبورتو داشته باشی برات میاره کارنامتو...میشه خواهش کنم یه چک بکنی
دوازدهمی؟
من دوازدهم رو وارد نمیکردم فقط ازمون میدادم
ولی یازدهم اگ باشی ترازم ۷۸۰۰ بود
بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه التماس دعا 😘🫂💋