2777
2789
عنوان

پریود نشدن

40 بازدید | 7 پست

روز ۴۵ دورمه ۶ روز پریودم عقب افتاده روز ۴۱ رفتم سونو گفت کیستت ۱۹ میلی بود سه ماه پیش همون اندازه مونده و خبری نیس بعد شک کرد به حاملگی فرستاد ازمایش اونم منفی بود دکترم قرص دوفاستون داد هنوز پریود نشدم با این اوضاع که پریود نشدم عملا تخمک گذاری دیگه انجام نمیشه؟؟؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
ازمایش خون بده دوباره قرص های هورمونی استفاده نکن مشکلت چیه؟ برو پیجbardari.flora رو دنبال کن

دیگه نمیتونم نه ازمایش برم نه دکتر با شوهرم بدجور دعوا کردم فقط قرص متفورمین داده دکتر بهم مشکلم این بود روز ۱۰ پریود فولیکولم ۱۰و ۱۴ بود بعد لتروزول خوردم اونم باعث کیست شد بعدم دوماه بعدشم که پریودم عقب افتاده😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش خون بده دوباره قرص های هورمونی استفاده نکن مشکلت چیه؟ برو پیجbardari.flora رو دنبال کن

اینستا ندارم 😞

دیگه نمیتونم نه ازمایش برم نه دکتر با شوهرم بدجور دعوا کردم فقط قرص متفورمین داده دکتر بهم مشکلم این ...

خود این محرکای تخمدات باعث کیست میشه

واسه من این اتفاق افتاده و دکترم علتشو این گفته

این پیجو دنبال کن

شرایطت سخته مثل من

ولی درست میشه

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
اینستا ندارم 😞

پلی کیستیک هستی؟

یا یه کیست فقط؟

پریود نشدنت چندا دلیل میتونه داشته باشه

یا بارداری

یا تنبلی داری

یا خدایی نکرده یائسگی زودرس

اینارو نگفتم که ته دلت خالی شه

گفتم که باید بری دنبالشو به حال خودش نزاری

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
پلی کیستیک هستی؟ یا یه کیست فقط؟ پریود نشدنت چندا دلیل میتونه داشته باشه یا بارداری یا تنبلی دار ...

فقط یه کیست ۱۹ میلی ساده دارم قبلا نداشتم تازه اتفاق افتاد تنبلی باشه سونو نشون نمیده؟؟؟یائسگی زودرس چیه ؟؟؟