2777
2789
عنوان

ناباروری

97 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.من هیچوقت پریودم مرتب نبود(10سال)یعنی زمانایی بود بعد یک هفته بازم میشدم یا بعضی وقتام بعد ۴۰ روز . الان که تقریبا دو سال ازدواج کردم و به دلیل باردار نشدن رفتم دکتر که تنبلی تخمدان و کیست داشتم ولی با این حال با کلی قرص و دوا درمون بازم پریودم مرتب نمیشه. کسی نیست بدونه چرا مرتب نمیشم ؟ و این مرتب نشدن در باردار نشدنم تاثیر داره؟چیکار باید بکنم؟ الان تقریبا ۵ روز از موعدش گذشته با اینکه همه ی علائم پریود رو دارم ، بعضی وقتا یه روزم میگذشت امیدوارم میشدم ولی باردار نبودم و فقط بخاطر مرتب نبودن پریودم بود

خودمم ۲۲ سالمه

هفته پیش که رفتم پیش دکترم. تو کلینیک طب سنتی.شنیدم خانم دکتر داشت با یکی تلفنی حرف میزد. گفت بیمار داشتم اصلا پریود نمیشد با حجامت و فست و داروها پریود شد.منم واسم جالب بود اینو شنیدم

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش که رفتم پیش دکترم. تو کلینیک طب سنتی.شنیدم خانم دکتر داشت با یکی تلفنی حرف میزد. گفت بیمار ...

آ ه منم اتفاقا فقط با دارو شیمیایی پریود میشدم بعد یه دکتر پیدا کردم با داروهای گیاهیی پریودم اومد چندماه تنظیم شد دوبا ه این ماه نیومد دیگه خانواده شوهرم گفتن این داروگیاهی رو ول کنین بریم برای ادامه ای وی اف چون من یبار انتقال دادم منفی شده خیلی میترسم بازم منفی بشه😭😭

سلام عزیزم شما ۱۰ سال پریود نامرتب داشتین تازه دو سال بعد از ازدواج پیگیری کردین که ببینی چرا شما دو سال اولی که متوجه شدی اینطوری باید پیگیری می‌کردی تا موقع ازدواجتون مرتب بشه و به این مشکل نخوری حالا که شده بله پریود نامرتب تاثیر داره تو ناباروری من خواهرم همین طور نامرتب بود بردمش دکتر الان منظم شده وقتی هم که بخواد ازدواج کنه بیشتر راه رفته به مشکلی نخواهد خورد ایشالله عزیزم من آدرس خانم دکتری که خواهرم رفته که فوق العاده عالیه ومتخصص ناباروری هر کی رفته دست پر برگشته برات میزارم شما هم برین drpourmatroud.ir

02122080173 سعادت آباد

سلام عزیزم شما ۱۰ سال پریود نامرتب داشتین تازه دو سال بعد از ازدواج پیگیری کردین که ببینی چرا شما دو ...

مجرد بودم آزمایش تیروئید و سونو دادم که هر دو خوشبختانه خوب بود بعد اون زیاد پیگیر نشدم تا بعد ازدواج ، که الانم تقریبا ۵  ۶ ماه فقط برای مرتب شدن قرص مصرف میکنم که باز متاسفانه مرتب نیست