2777
2789
عنوان

پوشک قواره دار چی خوبه؟

198 بازدید | 16 پست

خانما من دخترم چهل روزشه 

تاالان فقط مارک مای بی بی میبندم

سایز دو بسته اول عالی بود 

الان دومین بسته سایز دو شه

ازدیشب همش میزنه بیرون دور رونش خط میندازه

پوشک قواره دار چه مارکی خوبه بخرم؟

سایز ۲ یا ۳

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
عزیزم وقتی 2میزنه بیرون یعنی کوچیک شده دیگه سایز سه مای بی بی ببند😐

اخه بسته ی دومشه انقدر زود؟ یه بسته دو استفاده کرده فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند کیلو هست الان؟رو بسته نوشته تا چند کیلومیشه استفاده کرد 

دخترم نمیدونم چندکیلوعه ولی رو بسته نوشته ۳ تا۶ کیلو

من تمام پوشکها رو واسه دخترم گرفتم یا حساسیت میداد یا میزد بیرون فقط پوشک پریما بهش ساخت که از پوشکها دیگه 3 سانت از جلو و 3 سانت از پشت بلندتر بود و اصلا دیگه نمیزد بیرون

هر چند الان اینقدر گرون شده که اگه روزی 10 بار کهنه ببندی و بریزی دور بیشتر میصرفه😂

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️

عزیزم من دوتا بچه شیر به شیر دارم و خیلی از مای بی بی ها رو استفاده کرده بنظر من بهتریت مای بی بی مرسی هست چون هم سایزش خیلی بزرگه هم چسباش عالیه و من مشکلی ازش ندیدم،،،، مای بی بی مارک مای بی بی خیلی قواره اش کوچیکه سریع باید شماره عوض

کنی من تا یکسالگی دختر بزرگم مای بی بی استفاده کردم بعدش که یه بار مرسی خریدم فهمیدم چقد خودمو در طی این یکسال اذیت کردم که مای بی بی گرفتم

مولفیکس اینام چسبشون خوب نیست

بعدم مرسی خیلی قیمتش نسبت به مابی بی ارزانتر و بصرفه تره

من الان دختر کوچیکم یکسالشه و من از 4 ماهگیش همش سایز 3 مرسی دارم براش میبندم،، سایز 3 مرسی 42 تایی میگیرم 120

تعدادشم از مای بی بی خیلی بیشتره من یادمه اون موقع برا دختر بزرگم ما بی بی میگرفتم 38 یا 34 تایی بود سایز 3

مرسی و بارلی خوبن مث مای‌بی بی ان حساسیت هم مث مولفیکس ندارن .

ببم یکم جنسش ضعیف تره

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020