2777
2789

التهاب تیروئید دقیقا چیه، منظورت کم کار یا پر کاریه؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کم کاری دارم، معمولا با قرص کنترل میشه، نشنیدم که کامل درمان بشه که قرص رو کنار  گذاشت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه التهاب میکنه یعنی عفونت ویروسی.بیچارم کرده

آها، نه این مشکلو نداشتم

سرکه سیب ناشتا بخور یه قاشق صبحا معجزه میکنه

طب سنتی ادعا داره که میتونه درمانش کنه، اما دکترا میگن درمان نمیشه، فعلا که دارم لووتیروکسین میخورم

حالا سرکه سیبم امتحان میکنم، ممنون

طب سنتی ادعا داره که میتونه درمانش کنه، اما دکترا میگن درمان نمیشه، فعلا که دارم لووتیروکسین میخورم ...

من داشتم یکی گفت خوردم بعد یه هفته قرص نخوردم رفتم دادم دیدم اثری ازش نیست .سرکه سیب ضرر نداره ک

عزیزم. میدونم تاپیک برای خیلی وقته اما شما التهاب داشتی خوب شدی چی خوردی چه دارویی چند وقت میشه راهنماییم کنی یک‌ماهه درگیر این بیماریم دارم کورتون میخورم هنوزدرد دارم و تب لطفا راهنماییم کن 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
عزیزم. میدونم تاپیک برای خیلی وقته اما شما التهاب داشتی خوب شدی چی خوردی چه دارویی چند وقت میشه راهن ...

نه من هنوز خوب نشدم نمیدونم التهابم از چیه.شما میدونی التهابت مال کجای بدنته

نه من هنوز خوب نشدم نمیدونم التهابم از چیه.شما میدونی التهابت مال کجای بدنته

چند وقته دارید ؟

من الان یه ماهه دارم پردنیزولون میخورم 

ولی همچنان خوب نشدم 

اسکن هسته ای دادی ؟

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش