2777
2789
عنوان

عمل بینی

229 بازدید | 28 پست

دوستان من الان ده روزه بینیمو‌ عمل کردم

امشب گچ در اوردم و چسب زدم

اصلااااااااا قوس نداره میشه کساییک تجربه دارن بگن قوسش بیشتر میشه بعدا؟😭

پره های بینی و نوک بینیمم بزرگه هنوز😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوک و پره ها از ورمه  بینبت اگر گوشیته تا ی سال قشنگ جا میوفته  استخونی ۶ ماه

اره بيني من خيليييي گوشتي بود 

پره ها خيلي بزرگن حس ميكنم از قبل بزرگتره😭

قوس چطور قوس يكم بيشتر ميشه؟😭

عزیزم شما صبر کن بزار حداقل یک ماه بشه بعدا زمین تا اسمون فرق میکنه با اون چیزی که الان داری میبینی 

یکی از دوستام عمل کرد بعدش ک‌ گچو در اورد اصلا دماغش همون بود فقط یه مقدار قوس داشت درشتیش همون بود بعد از دو سه ماه بینیش کامل تغییر کرد

شما طبیعی عمل کردی؟

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
اره بيني من خيليييي گوشتي بود  پره ها خيلي بزرگن حس ميكنم از قبل بزرگتره😭 قوس چطور قوس يكم ب ...

من بینبم  همون اول دکتر گفت قوس میدم بهت نگفت میدم قوس یا نه ببین اگر گوشتیه خب صب کن ببین ورمش کم نشد  امپول بزن من ی  طرف بینیم ورم شدیدا شدید   داشت پرم امپول زد جم شد

ميدوني من ب دكترم گفتم قوس ميخام الان صافه كاش حداقل ي قوس ملايم داشته باشه😭

تو رو خدا به دکترها نگید چکار کنن چون وجدان ندارن الان خواهر من بدبخت شده هیچ دکتر باوجدانی هم نیست

عزیزم شما صبر کن بزار حداقل یک ماه بشه بعدا زمین تا اسمون فرق میکنه با اون چیزی که الان داری میبینی& ...

من ب دكتر گفتم نيمه فانتزي ميخام

اما كار خودشو كرده اصلااااااا قوس نداده 

ميدوني خيلي ميترسم قوس نداشته باشه

دوستتون قوسش بيشتر شد؟😞

عزیزم من ۵۴ روزه عمل کردم

برای منم تا یکماه اول صف بود و هیچ قوسی نداشت

بعد از یکماه یه قوس کوچیک مشخص شد

برای منم هنوز ورم داره و از دماغ قبلیم بزدگتره ولی نسبت به ماه اول کوچیکتر شد

باید منتظر باشیم عزیزم