2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام گلم چند وقته دچار کهیر شدی؟ من یک سال و هشت ماه، کرونای خفیف گرفتم کهیر زدم از اون موقع موند دی ...

من یکسال تمام بدتر شدم خیلی من کرونا گرفتم ۱۰ برابر شد کهیرم،والا دیگه ضِله شدم کل زندگیم مختل شده هر جور دارو بگید خوردم پزشک طب سنتی رفتم بدتر شدم که بهتر نشدم😭😭دیگه اعصابم خورد شده،برلی شماهم زیاده؟دکتر رفتید؟

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
من یکسال تمام بدتر شدم خیلی من کرونا گرفتم ۱۰ برابر شد کهیرم،والا دیگه ضِله شدم کل زندگیم مختل شده ه ...

آره گلم. دکتر اینام زیاد رفتم تاثیری نداره. خودمون باید رعایت کنیم زیاد چیزایی که حساسیت زا هستش رو مصرف نکنیم. من الان یک سال و ۸ ماهه هر روز دارم قرص میخورم. ۶ ماهه آلرژی بینی گرفتم که گوش چپمم درگیر کرده. الان که دارم برات پیام میدم سوزش گوش و گلو  دارم

آره گلم. دکتر اینام زیاد رفتم تاثیری نداره. خودمون باید رعایت کنیم زیاد چیزایی که حساسیت زا هستش رو ...

والا دکتری هم میگن چیزی که درمان نداره براب یکی ۳۰ سال اینده میره برای یکی ۳ماه عجب بد دردیه ولی😢من خیلی دارم اذیت میشم کارم و مختل کرده زندگیمم همچنبن خدا خودش به فریادمون برسه

والا دکتری هم میگن چیزی که درمان نداره براب یکی ۳۰ سال اینده میره برای یکی ۳ماه عجب بد دردیه ولی😢من ...

انشالله زودتر خوب میشی. هر وقت حس کردی با خوردن یه ادویه، مواد غذایی، سبزیجات یا میوه ای بدتر میشی استفاده ش نکن حداقل تا ۶ ماه

انشالله زودتر خوب میشی. هر وقت حس کردی با خوردن یه ادویه، مواد غذایی، سبزیجات یا میوه ای بدتر ...

مرسی گلم انشالله؛انشالله شماهم زودتر بهبود پیدادکنی والا من و کلا پرهیز دادن ۵۱ کیلو شدم