2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 45 پست
سلام شبت بخیر  اول از همه مرسی که انقد صبوری واقعا ادم تعجب میکنه با این همه سختیا و ناملایمتی ...

واقعا طبق چی تشخیص به این سنگینی دادین ؟ 

شما حتی اگر شک به اختلالی دارین پیشنهاد بدین مراجعه کنن به روانشناس ،

من تنها چیزی که به نظرم اومد عزت نفس آسیب دیده شون هست که با توجه کردن به همکار خانم انتظار دریافت جواب توجه رو دارن ( افراد مهربان بدون انتظار پاسخ محبت میکنند ) اما اینها به دلیل کمبود عزت نفس با هر حرکتی انتظار پاسخ دارن و جلب توجه ، قطعا چیزای دیگه هم تو ذهنم میاد اما تشخیص امر مهمیه سکوت کنیم و پیشنهاد تست بدیم بهتره 

ممنونم عزیز دعا کن برام 

حتما گلم نگران نباش بالاخره هر کس تو زندگیش یه مشکلی داره شما هم برای من دعا کن به خواستم برسم ، زندگی روی خوشس رو هم به هممون نشون میده 

♡امید دارم به خودش♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا طبق چی تشخیص به این سنگینی دادین ؟  شما حتی اگر شک به اختلالی دارین پیشنهاد بدین مراجعه ...

نه عزیزم به نظرش من بدم امه خوب منت همه چی سرمنه حتی منت ووست داشتن وقتی به ادم بگه تو لیاقت دوطت داشتن نداری با دلیل حرف زدن با همکارات ید بگه حیف دیشب باهات خوب حرف زدم باید چیکار کرد چی گفت 

خود منم پیشنهاد روانشناس رو دادم 

آره خوندم عزیزم

فقط چون استارتر بچه ی کوچک دارن مبحث ادامه یا جدایی حساسه و من شخصا حتی اگر چیزی هم بدونم نمیگم که پرونده زندگیشو با یه کامنت نبنده و حتما مبنای تصمیمش باید مراجعه حضوری به روانشناس باشه ، شاید نشه درمانش کنه و شایدم بشه اما هم مصاحبه هم تست باید باشه و بدون اون تشخیص قطعی داد به خاطر اون حساسیت نشون دادم

شما روانشناس هستین ؟ تا مقطعی ادامه دادین ؟

استارتر حتما با شوهرت برو تست بده شاید مشکل جدی باشه شایدم نباشه اینجا ملاک نیست حتما برو🙏👌

نه تا حالا نشده به خانوادش حرفی بزنم چون خانوادش واقعا ماهن  مامان و بابای منم نه دخالت کردن نه ...

آره میفهمم چی میگی ولی چون بچه داری ی مقدار صبور باش و باهاش حرف بزن قشنگ بشونش جلوت بهش بگو حالیش کن که داره با کی اینطوری صحبت میکنه بهش بگو ما بجای اینکه روبروی هم وایسیم باید درکنار هم وایسیم تلاشتو بکن اگه نشد بعد به جدایی فکر بکن 

نه عزیزم به نظرش من بدم امه خوب منت همه چی سرمنه حتی منت ووست داشتن وقتی به ادم بگه تو لیاقت دوطت دا ...

میدونم دلت پره تا دلت بخواد امثالش رو دیدم اما مطمئن باش تست بده همه چیزش مشخص میشه ، فکر نکن از سر ناراحتی اینارو گفته یه نوع تیپ شخصیتی داره که باید مشخص شه ، حرفای اونم به دل نگیر هر کس با عینکی که به چشم زده دنیا رو قضاوت میکنه ، حرفاش از حال بد خودش نشات میگیره عزیزم

میدونم دلت پره تا دلت بخواد امثالش رو دیدم اما مطمئن باش تست بده همه چیزش مشخص میشه ، فکر نکن از سر ...

ممنون عزیزم حتما میرم پیش مشاور باید همکاری کنا بیاد باید قبول کنه مریضه ممنون بازم ازت 

خیلی حرف زدم یه روز خوبه دوباره همون ادم میشه 

نه فقط حرف زدن و با یه بار تلنگر زدن درست بشه مال آدم سالمه ، ایشون یه نقص های رفتاری داره فقط برو روانشناس سایت کارساز نیست