2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 93 پست
قرار کارهای بد گذاشته بودن . نمیشه اینجا گفت! 

بهتره بروش بیاری عزیزم و ازش توضیح بخای لااقل شاید بخودش اومد و نرف سراغش ولی هیچی نگی اون فک میکنه خیلی زرنگه میره سراغش و....بعدش دیگه بفرض بخای ببخشیش خیلی خیلببیی سخت تره بخشش 

شما نترسیدی انواع بیماری های جنسی بگیری خودت و بچه هات؟!! چطور تحمل کردی؟ اون مرد به بچه هاشم خیانت ...

من خیلی وقته رابطه ای ندارم باهاش اصلا برام مهم نیست که چیکارمیکنه

مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبوری کن جامعه ی ما انقد بی رحمه ک.... اگر خیانت در حد چت و...ک ببخش  چرا مردای ایران اینطور ...

یعنی چی صبوری کن؟

یعنی چی که اگه در حد چته اشکالی نداره؟

بابا یه چیزی هست به اسم تعهد 

این مسئله ای نیست که آدم بخواد چشم پوشی کنه

برای چی انقدر خانم ها ارزش خودشون رو پایین میارن ای خدا😭

اوففففف بازم تاپیک خیانت

حالم از هر چی مرده بهم میخوره

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
بهتره بروش بیاری عزیزم و ازش توضیح بخای لااقل شاید بخودش اومد و نرف سراغش ولی هیچی نگی اون فک میکنه ...

اتفاقا میدونم زیرش میزنه خوب میشناسمش خیلی زرنگه بعدم میگه تو به من اعتماد نداری و طلاقم سخت میشه 

خیانت در چه حد از قبل اینجور بوده یا بخاطر بارداری شما تحت فشاره

یعنی چی بخاطر بارداری تحت فشاره همسرش؟؟

کسی که تحت فشار هستش این خانونه بایه بچه دوساله و یه بچه تو شکمش توروخدا مردا انقدر حقدار نشون ندید گناه داره این خانوم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
یعنی چی صبوری کن؟ یعنی چی که اگه در حد چته اشکالی نداره؟ بابا یه چیزی هست به اسم تعهد  این م ...

ارزش ما خواه ناخواه تو این جامعه پایینه 

چون جنس زنیم

ادم باید چشماشو بازکنه

اگر پشتت گرمه ب پول و پس انداز و خانوادت ک طلاق

ولی اگر پشتوانه ای نیست و از همه مهمتر بچه داری ک بعدها اونه که اذیت میشه مجبوری صبوری کنی

اینکه شما میکی بچه مهم نیست و زن باید برا خودش احترام قایل باشه و...،تفکراته روشنفکرانس ک وقتی بچه دار بشی با فرهنگی ک بزرگ شدی حس مادرانه مجبورت میکنه بخاطره بچه از خیلی چیزا بگذری 

ما با این فرهنگ و...بزرگ شدیم من نمیتونم مثه خیلی ادمای دیگه فکرکنم چون با چشم باز جامعه مو ...میبینم

یعنی چجوری؟

باید ازش وکالت بگیرید برای حق فرزند

اگه از یه وکیل هم بپرسید رایگان راهنمایی میکنه

یجوری با زبون نرم بش بگو اگ میخوای بمونم بهم حق فرزند و حق طلاق بده

بعد اگ خواستی حدا شو