2777
2789

نه تو هم استفاده نکن غذاتو کم کن و ورزش کن لاغر میشی 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
نه تو هم استفاده نکن غذاتو کم کن و ورزش کن لاغر میشی 

ورزش میکنم تو خونه حلقه میزنم  و رقصم میکنم هروز

هفته ای یکبار هم میرم کوه یا دوچرخه سواری

اشتهام کمتر کردم  اما بازم حس میکنم زیاد میخورم و نمیتونم جلو پرخوریمو بگیرم

وزن اولیه ۹۰ کیلو شروع رژیم ۲۲/5/00.هدف اول ۸۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۵ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@اوپرا  

عزیزم تو تاپیکای قبلا سرچ کردم شما فک کنم گفته بودید از این پودر استفاده کردی  درسته؟؟خوب بود لاغر کردید؟؟الان قیمتش نمیدونید چقدره؟عوارض نداره؟

قدو وزنت چقده مگه 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
قدو وزنت چقده مگه 

۱۷۰قدمه....وزنم ۸۳بود هی پرخوری کردم  شد ۹۴ الان یک هفتس یکم پرخوریمو کم‌کردم شام‌نمیخورم شدم ۹۲

با حلقله پهلو و شکمت کوچیکتر شده یا نه ؟ منم اضاف وزن دارم قدم ۱۶۴ هست وزنم ۷۰ حالم از خودم ب هم میخوره تمام اضاف وزنم تو شکم و پهلو و چربی پشت کمر هست 

با حلقله پهلو و شکمت کوچیکتر شده یا نه ؟ منم اضاف وزن دارم قدم ۱۶۴ هست وزنم ۷۰ حالم از خودم ب هم میخ ...

اره من حلقه میزنم اثر داره واقعا..بیشتر ب پهلوها تاثیر میزاره

من بخاطر اضافه وزنم کمردردای بدی میشم 

سلام

من خیلی سال قبل استفاده کردم

شکم روی میاره و اشتها رو کور میکنه 

من باهاش خیلی کم کردم ولی چون سبک زندگی ام اشتباه بود دوباره برگشت 

الان باید چهل پنجاه تومن باشه

زمانی که من میخریدم ده تومن بود فکر کنم 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام من خیلی سال قبل استفاده کردم شکم روی میاره و اشتها رو کور میکنه  من باهاش خیلی کم کردم ...

عوارض خاصی نداره؟من ریزش مو دارم تاثیر منفی میزارع،؟ببخشید خیلی سوال کردم چن روز خوردید و چقد کم کردید

عوارض خاصی نداره؟من ریزش مو دارم تاثیر منفی میزارع،؟ببخشید خیلی سوال کردم چن روز خوردید و چقد کم کرد ...

راستش حدود ده سال قبل بود 

یادمه صبحها یکی دو قاض غذاخوری با اب ولرم میخوردم

بالای ده کیلو هم کم کردم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش حدود ده سال قبل بود  یادمه صبحها یکی دو قاض غذاخوری با اب ولرم میخوردم بالای ده کیلو هم ...

اها چ خوب ممنونم منم میرم بخرم مرسی‌...راسی خیلی خوشگلید شما قبلا عکستونو دیده بودم😎❤

اها چ خوب ممنونم منم میرم بخرم مرسی‌...راسی خیلی خوشگلید شما قبلا عکستونو دیده بودم😎❤

لطف دارید عزیزم