نه تو هم استفاده نکن غذاتو کم کن و ورزش کن لاغر میشی
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
با حلقله پهلو و شکمت کوچیکتر شده یا نه ؟ منم اضاف وزن دارم قدم ۱۶۴ هست وزنم ۷۰ حالم از خودم ب هم میخوره تمام اضاف وزنم تو شکم و پهلو و چربی پشت کمر هست
من باهاش خیلی کم کردم ولی چون سبک زندگی ام اشتباه بود دوباره برگشت
الان باید چهل پنجاه تومن باشه
زمانی که من میخریدم ده تومن بود فکر کنم
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
عوارض خاصی نداره؟من ریزش مو دارم تاثیر منفی میزارع،؟ببخشید خیلی سوال کردم چن روز خوردید و چقد کم کرد ...
راستش حدود ده سال قبل بود
یادمه صبحها یکی دو قاض غذاخوری با اب ولرم میخوردم
بالای ده کیلو هم کم کردم
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
اها چ خوب ممنونم منم میرم بخرم مرسی...راسی خیلی خوشگلید شما قبلا عکستونو دیده بودم😎❤
لطف دارید عزیزم