2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی تربیتن تعلیق میشم😐😂😂البته طنز ها اینجا جنبه ندارن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
😁😁

این چیه  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من😐

وقتی نمیتونم تو دعوا با کتک جواب بدم

با زبان خوشگلم زرنگی میکنم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

زرنگ بودن یعنی فقط بتونی از خودت محافظت کنی و نزاری کسی بهت اسیب بزنه همین

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بگوبابا راحت باش بچه های اینجاهم همشون مشتی ان

نه والا انقدم پایه نیستن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چجوری خوشگلم به منم یادبده

ببین همه یه هدف دارن

زرنک بودن اینه که بتوتی راه نزدیک رو به هدفت پیدا کنی

و خسته نشی

و مطمین باشه جواب میده

اگه نداد با زنگیت بری دنبال راه دیگه برای نجات

تو زرنگی هیج وقت حسادت جا نداره

مثلا من هدفم متقابل به مثل در دعوا هست

نمیتونم با کتک کاری اعصاب طرف رو به هم بریزم😐با جواب دادن و بحث میتونم 

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
ببین همه یه هدف دارن زرنک بودن اینه که بتوتی راه نزدیک رو به هدفت پیدا کنی و خسته نشی و مطمین باش ...

وای عالیه حرفات بازم بگوو😍😍

خدایاشکرت بابت همه چیز
وای عالیه حرفات بازم بگوو😍😍

خواهش❤😃😘

خیلی ها زنگ بودن رو تو دو رویی میبینن

فکر نیکنن کسی که زرنگه دو روعه

ولی هیچ اینطور نیست

خیلی ها دروییی نیکنن به اسم زرنگی

حسادت به اسم زرنگی

زرنگی رو میشه همون رقابت خوند

تو بعضی از کارا بدون هیچ آسیبی به طرف سعیکنی خودتو جلو بندازی

با زرنگی میشه رقابت رو ساخت

مثلا رقابت رو یه جاده فرض کن

چندیدن نفر دارن میدون که به اخر جاده برسن

و تو یه صندلی«که صندلی رو فرض کن همون هدفه» بشینن

اینجا باید طرف زرنگ باشه تا به اخر جاده برسه

خیلی ها هستن

میگن ما زرنگیم

و بعد میرن بقیه رو هل میدن

میزنن زیر پاشون

تا به زمین بیوفتن و جلو تر از افراد باشن

ولی این زرنگی نیست

اما بعضی ها هستن

از منجنیق استفادع میکنن و خودشون رو جلو میندازن

اینا به هیچ کس اسیب نزدن

و در عین حال زرنگن

زرنگنکه تونستن خودشون رو به موفقیت نزدیک تر کنن

امید وارم خوب نوشته باشم و

بتونی متوجه شی«در اصل تو خوب نوشتن خیلی ضعیفم»