2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 115 پست
همه چی یعنی جهیزیه؟

نه همه چی یعنی دخترباکره و مفت بی مهریه و پرجهاز که توسری خورباشه وکنیز مطبخ اخرشم شرعا سرش زن بیاره اینم‌یا طلاق بگیره یا بشینه دق کنه چراهمش بنفع مردا؟ 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
والا میگن واسه دخترای خودمونم استطاعه زدیم

اینونگن چی بگن‌؟ اصلا بگو اختیاردختراتونو دارین اختیار منو هم بابام‌داره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینونگن چی بگن‌؟ اصلا بگو اختیاردختراتونو دارین اختیار منو هم بابام‌داره 

دقیقا

منم همینو گفتم ، گفتم چه ربطی دارن به دخترای شما؟؟؟؟

بابای من طور دیگه فکر میکنه

به نظرت حالا که گفتن ۱۱۴ تا استطاعه ،دوباره گفتن ۵ تا مطالبه،،،،، نصف نصفش بکنم؟

مثلا بگم همون ۵ تا مطالبه باشه، بعد بگم مگه نمیگید ۱۱۴ تا استطاعه,,, خوب بقیه ۱۱۴ تا رو اونوقت استطاعه بزنید ولی ۵ تا مطالبه باشع

خوبه؟

قربونت عزیزم. البته به شان زن باید باشه ها. مثلا اگه دختره خونه پدریش پایین شهر بوده نمیتونه بگه بای ...

خدا نکنه گلی 😘❤

عاو ممنون واقعا نکته جالبی بود🤔💝

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

دقیقا منم همینو گفتم ، گفتم چه ربطی دارن به دخترای شما؟؟؟؟ بابای من طور دیگه فکر میکنه به نظرت ...

ببین هرکی اختیارخودشو داره ولی ازالان زیاد سعی نکن‌بحرف اونا کوتاه بیای بزار حرفت خریدارداشته باشه اصلا استطاعه یعنی پوچ هرچی هست عندالمطالبه باشه ازونطرفم زیاد بخونوادتوبرای جهاز سخت نگیر نباید بیشتر تو دهنده باشی فردامیگن‌اینقدر دختره هول ازدواج‌بود هرچی گفتیم‌درجا قبول کرد ترسید کسی نگیرتش یکم بزار حرف خودت باشه تاحرف اونا قبول دارم‌مهریه خوشبختی نمیاره الهی که خوشبخت ترین بشی عزیزم ولی همیشه اینده نگرباش داشتیم اواشنامون که مرده بعدا دم دراورد بعدشم به زنش گفت اگر بی ارزش نبودی تورومفت بمن نمیدادن  مهریه گاهی گریبان مردو بدجورمیجسبه و جرات نمیکنه  هرکاری بکنه اون‌خونوادشم لابد از الان بفکر این هستن که خدای نکرده چیزی بشه این وسط پسرشون ضررنکنه اما دختر بیچاره که خونوادش باهزارتا وام وپس انداز جهیزیه خریدن جنس دست دومو  دختر دسته گلشون بی مهریه برگرده  که بخندن به زرنگیشون ؟ هرمهریه ای میکنی اگر استطاعه کنی فردا ثابت میکنن استطاعت مالی ندارن وکار بجایی نمیبری پس هرچندتا میزنی عندالمطالبه بزن  بنظرم زیر باز کمتراز صدتاهم‌نرو 

ببین هرکی اختیارخودشو داره ولی ازالان زیاد سعی نکن‌بحرف اونا کوتاه بیای بزار حرفت خریدارداشته باشه ا ...

اینا که اصلا صدتارو عندالمطالبه قبول نمیکنن که. گفتن ۵ تا رو قبول میکنن، فقط هم ازین میترسن که من مثل مامانم جدا بشم و مهریه ام رو بگیرم،،،ولی به نظر شما همون ۵ تا که  عندالمطالبه هست بگیرم؟؟؟

اینا که اصلا صدتارو عندالمطالبه قبول نمیکنن که. گفتن ۵ تا رو قبول میکنن، فقط هم ازین میترسن که من مث ...

من بودم کنارنمیومدم به هیچ وجه چون‌مثل شمع روبه باده مردها بعداز ازدواج حدخودشونونمیدونن ممکنه تادببینن مهریه کمه جسورانه طلاق بدن بعدا چی میخوای بکنی تحفه هستن یا پسرشون مثل الماس تکه ؟  ولشون کن بابا اگرم نمیتونی بیخیالشون‌بشی   خودت تصمیمتو بگیر عندالستطاعه کلا یعنی باش تا قیامت چون استطاعت نداریم قانونا تو هیچی نداری  که طلب کنی من اصولا اینجور خانواده ها که زرنگن و بسیار پست فطرت اصلا ادم‌حسابشون‌نمیکنم‌چه برسه ازدواج‌کنم باهاشون