2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو انتخابت تجدید نظر کن پسری که تورو بخواد همه جوره دستت وایمیسه نهایت دور از چشم پدرش تمام حقوق ضمن عقد رو بهت میده ولی پسری که چشمش به دهن مدرسه دوست داشتنش مفت نمیارزه بنظر من داره بهانه میارع،من خودم نامزدیمو سر بحث مهریه بهم زدم چون دیدم کسی که ادعا میکرد عاشقتم و هر چی دارم مال توه با پدرم سر مهریه لج و لجبازی کرد خیلی راحت تمومش کردم با وجود اینکه میخواست واسم یه طبقه خونه و دویست تا سکه بندازه،هنوزم که هنوزه بعد از دوسال ول کنم نیست و میگه پشیمونم هر چی شما گفتین ولی من دیگه برنگشتم چون گفتم خودتونو نشون دادین،چرا انقد خودتو بی ارزش میکنی؟ من صرفا مهریه واسم مهم نیست ولی بشدت واسم مهمه چقد واسه طرفم ارزش دارم

نگا تو مملکت ما همه حقو حقوق قانونی با مرده. تو بگو باشه 5 تا ولی همه حقوق قانونی مثل حق طلاق و حضان ...

عزیزم حق مسکن چیه ک میگین بگیرن؟

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

عزیزم به نظرم قبول نکن یعنی اگه من بودم قبول نمیکردم اخه ۵تاسکه چیه فقط بحث سکه نیست که از الان اینج ...

خوب اونام میگن ۵ تا کمه

ارزشت بیشتر از ایناست

ولی میگن ۱۱۴ تا رو هم استطاعه کن همین

خوب اونام میگن ۵ تا کمه ارزشت بیشتر از ایناست ولی میگن ۱۱۴ تا رو هم استطاعه کن همین

به نظر من اصلا قبول نکن اگه واقعا بخوادت باباشو راضی می کنه

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  
فقط ۴۰ ملیون  ولی چند روزه با شوهرم توافق کردیم ان شاءالله کار خوب کرد بریم بیشترش کنیم

نمیدونم چی بگم

من خودم خیلی به مهریه اعتقاد ندارم

بیشتر خود دو طرف مهم هستن و اینکه حال و حس خوبی از هم بگیرن

اگه مهریه هزارتا هم باشه ولی دو طرف حالشون با هم خوب نباشه چه فایده داره

فقط این وسط بخاطر حانواده ها و چشم و هم چشمی این حرفا وسط میاد و باعث میشه زندگی دوتا جوون بپاشه و ازدواجشون بهم بخوره

یعنی زن هر جا که برای زندگی انتخاب کنه مرد قبول کنه. نه اینکه ببرتش ته شهر یا پیش خانواده خودش

چقدر عالی خدا وکیلی😐نمیدونستم مرسی ازت❤

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..