2777
2789
عنوان

حرف نیش دار

86 بازدید | 12 پست

چند روز پیش با مادرشوهر رفتیم بیرون ، من یه طرف جلوی موهام سفید شده ولی از رنگ‌ خوشم نمیاد چون به بچم شیر میدادم خیلی دیر به دیر رنگ میزنم به موهام این سری که منو دید گفت چرا موهاتو رنگ نمیکنی مثل پیرزنا شدی همه حرفاش با نیش و کنایست خیلی بدم میاد از نوع حرف زدنش ، خیلی از حرفش ناراحت شدم.

دیگه پشت دستم داغ کردم باهاش نرم جایی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

بگو پیرزن شدم ولی عین تو نسدم خدا دو شکر

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راست گفته جوونی خوشگلی چرابایدموهات رو رنگ نکنی

با رنگ مو زیاد موافق نیستم چون شیمیایی هست میگن موها رو بیشتر سفید می‌کنه 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

انگار دوست داره با حرفاش ناراحتم کنه 

بش میگفتی نوه ت پیرم کرد یا پسرت پیرم کرد

کلا نیش بهتون میزنن که فلان هستید پیر هستید چاق هستید فلان هستید شمام تایید کن بگو اره هستم اما به طرف بفهمون که با این مسئله مشکلی نداری 

اینجور اعتکاد به نفستون میره بالا 

اقا من بدم ولی همینجوری که بدم خودم و دوست دارم حالا چه شما خوشت بیاد چه نیاد

با رنگ مو زیاد موافق نیستم چون شیمیایی هست میگن موها رو بیشتر سفید می‌کنه 

حالا که سفید شده و دیگه نمیشه کاری کرد

مادرشوهرت هم چون زندگیت رو دوست داشته بهت گفته

خیابون پراز زنهای رنگارنگ و.....

موهات رو رنگ کن-به خودت برس

و ظاهرا موفق شده  انقد ازین ادما هست اگه بخوایم زود رنج باشیم خو دیگه هیچ  فقط باید عین ...

همون موقع ناراحت نشدم و گفتم الان مش سفید مد شده   و منم مشکلی با این موضوع ندارم ، ولی الان به حرفش فکر میکنم میبینم حرفش خیلی سنگین بوده 

همون موقع ناراحت نشدم و گفتم الان مش سفید مد شده     و منم مشکلی با این موضوع ندارم ، ولی ...

خوب جواب دادی😂 نه بابا اونقدرام که فک میکنی سنگین نبوده بزن به بیخیالی 

اونا یچی میگن رد میشن منو شما میشینیم بش فکر میکنیم اصلا ارزش فکر کردن نداره مخصوصا که جوابشم دادی 😂