2777
2789
عنوان

😭😭پوستم سوخته

83 بازدید | 10 پست

من دیروز از امتحان کانون برمیگشتم بعد یه ساعت پیاده روی کردم اومدم خونه دیدم حتی کنار گوشم که ماسک نبوده صد درجه با زیر ماسک فرق دارهالان تو مدرسه خحالت میکشم خیلی پوستم سوخته لطفا با هرچی میتونین کمکم کنین🙄😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای ضد آفتاب زینک اکساید استفاده کن عالیه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

چرا به ایشون اطلاعات غلط میدین آخه ،؟! زینک اکساید میدونین چه بلایی سر پوست میاره ؟ پوستو داغون می‌کنه به مرور زمان دوس دارید امتحان کنید بعدا به حرفم می‌رسید ، باعث لک و قرمزی و جوش زدن پوست میشه

حواستون به بعضی از کارا و حرفاتون باشه چون خیلی وقتا ببخشید کارچسب زخمو نمیکنه 
روتین پوستی کامل داری ؟ ضد آفتاب مناسب پوستت میزنی ؟ 

روتین نه ولی همیشه سعی میکنم ضد افتاب بزنم  . الان ورحال حاضر چکار کنم درست بشه این رنگ پوستم

روتین نه ولی همیشه سعی میکنم ضد افتاب بزنم  . الان ورحال حاضر چکار کنم درست بشه این رنگ پوستم

ژل آلوئه ورا از داروخانه بخیر باعث تسکین پوست میشه ، یا صورتتو به کارکنان داروخانه نشون بده بگو چی شده اونا راهنماییت میکنن .

حواستون به بعضی از کارا و حرفاتون باشه چون خیلی وقتا ببخشید کارچسب زخمو نمیکنه