2777
2789
عنوان

چرا یه طرف هندزفریم صدا نمیاد

1192 بازدید | 13 پست

چند تا هندزفری زدم برا همه گوشیا میاد صداش واضح برا گوشیه من ی طرفش کمه صداش چرا بنظرتون.همین الآنم خریدم

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

خرابه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندزفری منم همینطور شده!!دوماه نیست خربدمش😭

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ببین اصولا وقتی یه گوشش صداش خوبه یعنی که عیب از گوشی تو و هندزفری تا جایی که سیمش به دو تقسیم میشه نیست با یه گوشی دیگه هم هندزفری رو چک کن و یه هندزفری دیگه رو هم رو گوشیت تست کن و تنظیمات صدای خودتو چون میشه جوری تنظیم بشه که صدای یه گوش کمتر باشه هر دو اینا رو چک کن به یه نتیجه ای میرسی

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
ب گوشیت ی هندفری دیگه بزن ببین بازم اونطوره صداش

اسم کاربریت اگه ناراحت نمیشی چرا این گذاشتی اگه دوست نداری میتونی بگی نمیگم

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
ن بابا چ ناراحتی اسم ی شخصیته ک کتابشم هست

دقیقا به خاطر همین پرسیدم چون یه رمان بود که خوندم اسمش همین بود

2790
2778
2791
2779
2792