2821
2789
عنوان

عکاسی

211 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

میشه لطفاً در مورد رشته عکاسی در هنرستان یکم توضیح بدید؟  اگه یه دوربین بیست میلیونی بگیرم و مثلا یه لپ تاپ ۱۰ میلیونی میتونم این رشته رو برم؟ با همچنین دوربینی میشه عکس های خوب گرفت و این رشته آینده داره؟ در هنرستان رشته عکاسی فتوشاپ هم یاد میدند؟ من درسم عالی هست اما بخاطر علاقم هست که میخوام این رشته رو برم.

یکیو میشناسم عاشق عکاسی ولی نرفته فتوگرافیک

رفته گرافیک و میگه گرافیک خیلی بهتره توش خیلی چیزا راجع به عکاسی هم هست و بازار کارش خیلی گسترده تره هم ب راحتی میتونی عکاس بشی هم چیزای دیگه دوربین هم من دیدم تا چند وقت پیش ی دوربین معمولی داشت دیروز پریروزا یه دوربین عالی خریده یه چیز متوسط فکرکنم اوکی هست

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته عکاسی رونمیدونم ولی من گرافیک بودم اونموقع دوربین ۴ونیم میلیونی گرفتم ولب تاپ ازقبل داشتم .فوتوشاپ روازاواسطسال اول معمولایادمیدن .

میتونی بعدازتموم شدن درست آتلیه بزنی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
رشته عکاسی رونمیدونم ولی من گرافیک بودم اونموقع دوربین ۴ونیم میلیونی گرفتم ولب تاپ ازقبل داشتم .فوتو ...

ممنون عزیزم ،۴ و نیم میلیون مربوط به چه سالی بوده؟البته الان دوربین ۱۰ میلیونی هم هست اما من تو فکر اینم اگه بیشتر هزینه کنم مثلا۲۰ میلیون کیفیت دوربین برای عکاسی فضای باز و..خوب هست یا نه

بنظرم رشته ی فنی خیلی خوبه و قطعا در آینده بازار کار خوبی خواهد داشت ،من حسابداری خوندم و پشیمونم ک ...

ممنون عزیزم ،اتفاقا من رشته شما یعنی حسابداری یکی دیگه از گزینه هام هست

ممنون عزیزم ،۴ و نیم میلیون مربوط به چه سالی بوده؟البته الان دوربین ۱۰ میلیونی هم هست اما من تو فکر ...

واسه ۴سال پیش .اونموقع این دوربین عالی بود الان تودیجی کالاهمون مدل ومارک روزده ۲۰میلیون 

کیفیتش که آره خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
واسه ۴سال پیش .اونموقع این دوربین عالی بود الان تودیجی کالاهمون مدل ومارک روزده ۲۰میلیون  کیفی ...

میشه لطفاً اسم و مشخصات دوربین رو بگی عزیزم .بعد عزیزم لنز هم روش هست داخل دیجی کالا؟ممنون پس کیفیتش برای عکاسی خوبه

ممنون عزیزم ،اتفاقا من رشته شما یعنی حسابداری یکی دیگه از گزینه هام هست

اگر کسی رو داری ک تضمین کنه کار تو شرکت معتبر یا بانک برات پیدا میکنه اره حسابداری خوبه ،وگرنه برای من سال ۸۶ ک رفتم برای کار فقط میگفتن سابقه کار باید داشته باشم و الان هم همینه 

میشه لطفاً اسم و مشخصات دوربین رو بگی عزیزم .بعد عزیزم لنز هم روش هست داخل دیجی کالا؟ممنون پس کیفیتش ...

700D

Canon

من ازدیجی کالانخریدم 

ممنون عزیزم ،نمیدونی چقدر برای دوربینش هزینه کرد؟

۳۰ میلیون

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆