2777
2789

من دوتا قوطی از پزشک طب سنتی خریدم..هنوز استفاده نکردم ولی منشیش خیلی تعریف این ژلو میکرد که همه ازش راضین😕 حالا الله اعلم

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قرصی هست فامیلمون استفاده میکرد اسمش اسلیم می هست قبل غذا میخورد بعدش همشو دفع میکرد خیلیییی لاغ ...

قرص عوارض داره دوستم بعدم من شکم و پهلو رو میخوام آب کنم نمیخوام صورتم لاغرشه

خب استفاده میکردی گیاهیه؟

اره گیاهیه 

آخه گفت وقتی میزنی باید نیم ساعت تا 40دقیقه فعالیت ورزشی انجام بدی که خوب عرق کنی 

منم که سرم خیلی شلوغه دوقلو دارم نمیرسم🙁

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
اره گیاهیه  آخه گفت وقتی میزنی باید نیم ساعت تا 40دقیقه فعالیت ورزشی انجام بدی که خوب عرق کنی& ...

عزیزم خدا  حفظشون  کنه  شما که دوقلو داری معلومه فعالیتت همینجوریشم زیاده همین که ژل رو بزنید بعد پلاستیک بیندین  کافیه

من دوتا قوطی از پزشک طب سنتی خریدم..هنوز استفاده نکردم ولی منشیش خیلی تعریف این ژلو میکرد که همه ازش ...

من هرچی ژل استفاده کردم بی اثر بود از یکی از دوستام یه دمنوش گرفتم ۸ کیلو تو دوماه کم کردم خیلی خوب بود